facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandbergs Autocenter AB

Sandbergs Autocenter AB

About

Säljer & Köper bilar och släpvagnar/trailer

Address: Torsgatan2, 521 43 Falköping
Phone: 0707930793
City: Falköping
Zip Code: 521 43



related searches:
Similar places near
C-Parts C-Parts 120 meter Riktigt duktiga killar Kalle hjälpte mej att fixa massor av mera kraft i min Jeep som...
LP Bilar LP Bilar 251 meter Trevligt ställe, bra personal m trevligt bemötande.Nöjd kund.
Bil och Däck i Falköping Bil och Däck i Falköping 661 meter Bra service,men på tok för dyrt,finns andra lika bra och billigare
Toveks Bil Toveks Bil 1 km Service i toppklass. Vänligt bemötande av kunnig personal. Tack till Jesper som är ku...
Bilia Bilia 2 km Grymt trevlig personal . Stort tack för hjälpen .
KL Racing AB KL Racing AB 2 km Riktigt bra kundservice, bra produkter och stort sortiment.
Reviews
Trevligt bilföretag med en hög kundservice. Snabb och enkel affär med både sälj och köp av bil. Jag köp en Mercedes c220 det var problem med mitt batteri, jag ringde dem på direkten och fick hjälp lika fort! Är mycket nöjd kund! Tack till speciellt Victor och Robin! // Ameel
Mycket trevlig bilfirma,där personalen t.o.m kom och visade och sålde bil på semestern. Nya lokaler under renoveringen,många fräscha bilar. Ett litet extra till Robin som tog av sin fritid för vår skull! Rekommenderas!!
Mycket nöjd, fick svar direkt på mail och telefon. De erbjöd sig att hämta mig vid stationen i Falköping, trevlig och kunnig personal, enkelt att få se bilen jag var intresserad av, de bytte snabbt och smidigt till vinterdäck för en testkörning, sedan får man 3 månader gratis försäkring via länsförsäkringar, själva köpet gick utan några bekymmer, och pricken över i:et så bjöd de på en halv tank bensin så jag slapp till och med tanka på väg hem. Professionella människor på Sandbergs, tummen upp för det.
Väldigt nöjd med bilen och med säljaren. Löste allt vi kom överens om vid köpet plus lite andra grejer som dök upp senare. Känns som att dom har ordning på bilarna här. Kan definitivt tänka mig att handla här igen!
Trevligt bilföretag med en hög kundservice. Snabb och enkel affär med både sälj och köp av bil. Bra dialog och inga konstigheter.
Vi kommer överens om ett pris om de ska köpa in vår bil. Vi har nu väntat i mer än en vecka på att de ska köpa in vår bil. Helt värdelöst företag, tack för att ni slösade min tid! Varning för det här numret. +46707930793
Bilen var fin men de har inte hört av sig till mig när jag har ringt, smsat och mailat angående däcktryckssensorer som inte var monterade som lovades. servicebok som inte följde med, men inget intresse av att höra av sig eller på något sätt lösa problemen
Rekommenderar inte att köpa bil av denna handlare. Mycket påstridig. Uppgav att vissa reparationer var utförda men detta var inte sant. Överväger ni att köpa så kolla alla papper och sevicehistorik mycket noggrant.
Mycket fräsig bilhall för att va ett gammalt tryckeri. Finns ögongodis å flytta tankarna på... Även om man är ute efter en familjebil!
Köpt två bilar av Sandbergs autocenter och varit lika nöjd med båda två, kan varmt rekommenderas då dom är professionella och otroligt bra mot mig som kund.
Comment on this business

to add Sandbergs Autocenter AB map to your website;