facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandgrundsudden

Address: Sandgrundsudden, 652 24 Karlstad (commune)
City: Karlstad
Zip Code: 652 24


Similar places near
Mariebergsskogen - Karlstads stadspark Mariebergsskogen - Karlstads stadspark 2 km Trevligt utflyktsmål för hela familjen. Barnen uppskattade alla djur man kunde titta ...
Reviews
Jättefin badplats men sand och bryggor. Ingen kommunal badplats så hundar är tillåtna. Finns bra soptunnor. Toalett vid bibliotek i närheten. Fin lekpark med mycket kul att göra för barnen. Fina strövområden ut på sandgrundudden.
Fin udde med badstrand, promenadstråk, lekplats och museum.
Mycket mysig plats med många möjligheter till utomhus aktiviteter. Picknick längs kanalen och varför inte ta ett dopp vid badbryggan! Är extra mysig på vår och sommar halvåret!
En oas mitt I Karlstad. Min hund Cecar o jag älskar att gå där .vi tillbringare mycket tid där .
Bra och planerat område med badplats mitt i stan
"upptäckte" denna jättefina badplats först nu 2021. Fram till 1998 brukade jag komma på besök till Sandbäcksgatan någon/några gånger om året men kände ej till att det var möjligt att bada tvärs över älven.
Fint område, dock kanske inte super speciellt på vintern... Lämplig för hundar: Vintertid så är nog mer ett ställa för djur nu än picknick
Vacker park som innehåller museum och konsthall Lars Lerin.
Superskön park i Karlstad centrum. Välskött och mysigt. Ta en promenad med hunden här och du ångrar dig inte. Gillar du inte att ha folk runt dig och vill sitta för dig själv så skulle jag inte rekommendera det men utöver det en härlig stadspark!
Bra promenad med hunden. Fint uppbyggt och välbesökt.
Comment on this business

to add Sandgrundsudden map to your website;