facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandhamn - Sands Hotell

Sandhamn - Sands Hotell

About

Sands hotell

Story

Sands Hotell erbjuder en exklusiv konferens längst ut i skärgården. Modernt och elegant och samtidigt avspänt och personligt. Perfekt för mindre grupper. När ni hyr hela huset har ni tillgång till alla tre våningsplanen med 19 dubbelrum, stora sällskapsrum/konferensrum, relaxavdelning och terrass mot hamnen.

Sands Hotell vänder sig i första hand till konferens eller event grupper, Du är välkommen att bo här som privatgäst från 3 juli till 6 augusti eller under våra weekends. Året runt kan du hyra hela hotellet privat för exempelvis fest, bröllop eller kurs.

Address: Box 139, 13039 Sandhamn (Värmdö)
Phone: 0857153020
City: Sandhamn
Zip Code: 13039


Similar places near
Ankaret Ankaret 106 meter Kan varmt rekommendera ett besök på Ankaret på Sandhamn som har en mysig atmosfär med...
Sandhamns Värdshus Sandhamns Värdshus 106 meter Mycket god mat, hyfsat prisvärt, och supertrevlig och barnvänlig personal. Kommer gär...
Pentaboden Pentaboden 130 meter Bästa skaldjuren i stan
Dykarbaren sandhamn Dykarbaren sandhamn 143 meter Tog ett stopp på dykarbaren efter att ha blivit rekommenderad detta. Mycket på Sandha...
Sands Hotell Sands Hotell 192 meter Ett väldigt fint lägenhetshotell med perfekt läge i Sandhamn. Från rummen hade vi en ...
Sandhamn Seglarhotell Sandhamn Seglarhotell 391 meter Restaurangen är en totalt katastrof. Det beställdes en fiskgryta , köttbullar och kal...
Reviews
Suveränt ställe som alla ska gastronomiska själar ska besöka! Genuina möten med personalen som besvarar alla frågor om mat och hela kedjan till bordet. Jag åt tatar på biff och fish ‘n chips på abborre. Helt otroligt gott och genomtänkt servering!
Fantastiskt god mat - vällagad och välsmakande Enormt trevlig personal, framförallt ansvarig - tack!
Var förbi på en lunch med en kompis. Vi tod en charkbricka till förrätt, enkel god och ganska generös. Till huvudrätt tog vi båda köttbullar med potatispuré. Det som får beskriva denna rätt är...WOW! Absolut dom bästa köttbullar jag ätit! Potatispurén var även den mycket god. Märks att dom bryr sig om vad som serveras. Personalen var även dom mycket trevliga och serviceinriktade!
De bakade jordärtskockorna med smörkokt savoykål, kantareller, röda krusbär och parmesan var bland de bästa vegetariska rätter jag och min sambo ätit under snart 15 år som vegetarianer. Även god service och ett trevligt bemötande, till skillnad från vissa andra restauranger på Sandhamn. Mycket väl värt besök!
Maten är fantastisk och smakrik. Märks att det står ett proffs i köket. Servicen är på topp. Var lugn och skön atmosfär i restaurangen. Cathrine som är hotellchef utstrålar värme och glädje. Kommer snart tillbaka.
Har naturvin. Bra och lite lugnare resturang. Skönt att lämna det värsta vimlet av folk nere på huvudgatan och äta och ta ett glas vin här. Trevlig och kunnig personal. Bra mat och en kul vinlista.
Ett väldigt fint lägenhetshotell med perfekt läge i Sandhamn. Från rummen hade vi en vacker utsikt över byn och hamnen. God mat, dryck och trevlig personal. Kan klart rekommenderas!
Och fantastisk mat 5 plus för hela vistelsenRum: 5/5
Litet rum, inga badrockar, 55gr i bastun, takterrassen bokat av ett speciellt rum så att vi andra inte fick vara där fast att det stod tomt hela kvällen , inget bacon till frukost
Det var nyrenoverat, mycket fräscht och smakfullt. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Lugnt läge men ändå nära till allt.
Comment on this business

to add Sandhamn - Sands Hotell map to your website;