facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandö Hamn

Address: Sandöhamnsvägen 133, 434 94 Vallda
Phone: 0300 25656
City: Vallda
Zip Code: 434 94



related searches: Vallda Sandö Gästhamn, Sandö hamn väder, Vallda Sandö karta
Similar places near
Lerkils Båtvarv AB Lerkils Båtvarv AB 4 km Lite liten båthall men bra utbud vid beställning.
Reviews
Stor parkering, toaletter, brygga för hopp på ena sidan och klippor på andra sidan. Skulle jag önska något vore det fastsatta stegar/trappor i berget likt dom vid Utholmen. Så man lättare kommer upp ur vattnet om man är tant.
Mysig hamn där det finns ett bra bad med en brygga man kan hoppa ifrån ca 2m hög. På sommaren kan man köpa glass och toaletter finns. Det finns ingen strand så för de minsta barnen finns det bättre ställen.
Har bara varit där för att bada flertal gånger. Men hamnen från vad jag ser är väldigt fin och välskött, lika så badplatsen även om den förra var ännu bättre! Skulle önskat att de satt en tavla med aktuell temperatur vid badplatsen som det var förr.
Underbart utsikt!
En stark 4:a … Mycket fin hamn och trevligt komma till gästhamnen. Fint med grillar och bord. Det som saknas är en kiosk med lite smått o gott. Kaffe, kex och lite godis som exempel.
Fin badplats, men känns som tiden stått stilla lite för länge. Här finns många båtplatser men inget utbud som t ex restaurang, butik osv. En liten glasskiosk som är öppen då och då är allt. En styrelse mest bestående av medelålders män.
Båtlivet och badplatsen är helt okej. Vi har stor sällskapskrets i Vallda så man träffar alltid någon nere i hamnen. Tyvärr är småbåtshamnens förening hårt riden av en oresonlig styrelse och hamnkapten som solkar den annars perfekta platsen. Styrelsen och hamnkaptenen är förhoppningsvis utbytta inom kort. Då är sandö hamn en fridens plats igen...
Fin hamn i ett naturreservat med fina strövområden.
Fin hamn, men manglende avmärkning, der viser at man skal runt söder om ön, vest för hamnen
Mycket trevlig båthamn, jag har varit där tidigare. Känns som ett mysigt ställe.
Comment on this business

to add Sandö Hamn map to your website;