facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandsjöbadens Camping

Address: 571 64 Nässjö
City: Nässjö
Zip Code: 571 64



related searches: Sandsjöbadens Camping pris
Reviews
Trevlig personal, fint läge. Rena toaletter, städat och fint i övrigt. Sandlåda, trehjulingar och en gung leksak tillgänglig för de mindre. Möjlighet att hyra båt, 100kr för en dag. Närhet till mataffär. 300kr för en natt med el plats.
Lagom med plats för bil. Nära till Restaurang och till badet. Men långt till närmsta stad att handla, långt att gå.
Vi bokade bord men när vi kom stod inget bord dukat åt oss, vi fick istället sitta i ett kallt uterum. När maten väl kom in var barnens hamburgerbröd mögliga, vi sa till personalen som då kom in med nya bröd som vi fick lägga i hamburgaren i som innan legat mellan de mögliga bröden. Barnen vågade efter det inte äta maten. Vi fick in smutsiga efterrätts skålar där det fanns kvar matrester som inte gått bort i diskmaskinen. Samt att efterrätten dröjde då vi blev bortglömda och fick säga till. En annan som satt vid bordet bredvid höll på att falla av stolen då ett stolsben var dåligt. Vi har i många år ätit här vid födelsedagar, jul etc, men detta var sista gången.
rent och fint. väldigt liten camping. bra priser. saknar kiosk. fin sjö med fiskemöjligheter gädda. abborre och gös främst fiskekort kostar 50 kr.
Jag rekommenderar denna camping plats. Jättefint, bra underhåll och rent dusch och toalett! Värt att återbesök
Jättetrevlig liten mysig föreningsägd camping med mycket trevliga ägare. Men bara några få platser till uthyrning, så man får ha lite tur för att få plats på detta trevliga ställe
Lugn camping, trevligt folk, grillkväll ons. och lör. Mycket bra camping!
Otroligt mysig camping. Båthyra, fiske, bad, grillplats mm. Drivs av en ekonomisk förening med väldigt trevliga och gästfria värdar. En pärla som varmt rekommenderas!
15/7-17/7-21 Sandsjöbadens Camping, en fint belägen mindre camping vid sjön Uppsjön. Anläggningen drivs via en medlemsförening. Ett antal platser finns för besökande campare, samt även stugor till uthyrning. Bada kan man på badstrand med sandbotten, och med några simtag når man badplattformen en bit ut. Servicehuset i anslutning till receptionen är välskött och fräscht. I nära anslutning till campingen finns den kommunala badplatsen med hopptorn, här ligger också Sandsjöns Wärdshus som är ”världsberömt i Småland” för sina olika plankstekar. Båt finns att hyra på campingen. Fiskekort kan införskaffas för den fiskeintresserade gös, gädda, sutare och abborre. Naturskön och lugn camping. Kostnad 15/7-21, 300kr med el. Dusch och wifi ingår.
Jätte mysig trevlig och lugn camping.
Comment on this business

to add Sandsjöbadens Camping map to your website;