facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandviks Camping

About

Camping, ställplatser och stugor !
Närmare havet kan man inte komma!

Öppet från 28/4 - 30/9

Address: Årsvik 102, 38065 Degerhamn
Phone: 0732014166
moc.gnipmacskivdnas@ofni
City: Degerhamn
Zip Code: 38065


Similar places near
Ottenby Vandrarhem och Camping Ottenby Vandrarhem och Camping 16 km Bra service och mysigt boende. Fint beläget nära Karl X:s mur och nära med cykel till...
Reviews
Otroligt mysig o fantastiskt campaign på charmiga Hasslö. Fantastisk strand nära till handsRum: 5/5
Finfint läge! Utmärkt att tälta på och rekommenderas för det. Stugan vi hyrde, Näktergalen, var ett veritabelt spindelbo med tvestjärtar. Ostädat och ingrott, smuts över allt. Vi försökte städa men det gick liksom inte. Det slutade med att vi lämnade 2 nätter innan planerat. Goodwill från ägaren? Nix.
Mysig camping på södra Öland där man slår upp tältet i skogsdungen precis vid havet, en helt fantastisk miljö! Det som drar av en stjärna är att servicehusen kunde varit lite frächare, mycket spindelnät och ducshmunstycket strutar åt alla håll.
Så mysig camping. Fina platser. Humant pris. Finns ytor för barnen att springa på. Samtidigt lugna ytor. Vill man ha gott om plats och lugn välj plats 63. Trevligt med hängmattor mellan träd här och var kommer gärna dit igen
Väldigt mysig naturcamping precis intill havet platser utan el. Fräscha men enkla servicefastigheter.
Läget är fantastiskt fint men campingen hade tyvärr ingen bra service då det inte fanns eluttag i det gemensamma köket. Ägaren informerade att systemet skulle kollapsa om de hade eluttag i köket då alla skulle använda det, låter konstigt och första gången jag är med om något sådant. Blev inget morgonkaffe där inte
Campingstugan med flugor och insekter i värmen var inte bra. Det stinker av rutten tång, det förstör allt! Titta på solnedgången någon annan stans. Campingen borde ordna et badplats, för här går det inte ens att doppa sig. Det var rent på toa och frallor till frukost.
Bra plats med rimliga priser och fina service hus. I sommar med många tält campare var antalet toaletter inte tillräckligt många. Om man inte behöver el är platserna vid stranden fantastiska.
Trevlig, lung, ren och välfungerande camping vid havet. Mycket hjälpsam ägarpar. Rekommenderar varmt.
Lite av en natur upplevelse. Stor plats, inte närmaste camping granne kloss inpå. Fina toaletter och duschar, rent o fint gäller för alla utrymme på campingen. Lugnt o stilla. För min del en perfekt camping.
Comment on this business

to add Sandviks Camping map to your website;