facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandviks Hamn, Öland

About

Sandviks Hamn på Öland

Story

Sandviks hamn ligger på Norra Öland och är en mysig hamn som man verkligen bör besöka om man är på Öland. Här finns restauranger, fiskaffär, ICA butik, badplats, otroliga kust vägar, husbilsplatser, båtplatser, servicehus, keramik och andra se värdigheter.
Här på FB sidan kommer det dyka upp lite nyheter och bilder ifrån Sandviks hamn. Lägg gärna in bilder ni fotat eller skriv en hälsning.

Hamnfakta
Hamndjup 1,5-4,5 m
Sjökort 711 NE,SE
Förtöjning ankare, boj
Klassificering:
Säkerhet 4
Miljö 5
Toaletter 5
Duschar 5

Om ni har frågor, önskemål eller någon annan åsikt är det bara att slå en pling eller skicka iväg ett SMS till 0725230589 så svarar någon av oss ansvariga. Vårt ansvar är att besökare och boende ska ha en trivsam och underbar vistelse i Sandviks hamn.

På Borgholms energis hemsida hittar ni mer fakta om hamnen.

Address: Sandvik, 38770 Löttorp
Phone: +4648588374
City: Löttorp
Zip Code: 38770



related searches: Sandvik Öland karta, Sandvik Öland Restaurang, Sandvik Gästhamn
Reviews
Trevlig ställplats, vattennära och tyst, hyggligt nära servicehus och de är riktigt rena och fräscha. Nära till restaurang varning för pulvermos dock! som i övrigt är ett jättemysigt ställe även om maten inte riktigt är i par med stämningen i övrigt.
Fantastiskt läge vid hamnen. Rent och fräscht. Fina cykelvägar.
Vi står på en grusplan innanför en vågbrytare. På natten hör man vågornas sövande ljud. Bredvid finns en restaurang som tyvärr var stängd när vi var där. En badstrand finns lite längre bort. Det ska också finnas en tvättmaskin. Mysigt
Mycket fin plats. Fint med solnedgången. Bör upplevas. Få platser .18 platser.Men när man ska logga in på nätet för att betala så visar det att det bara finns 16 platser.Konstigt. Vi fick plats bakom fisk restaurangen. Men det fungerade bra. Lite för dyrt. 260 kr med el. Fina toaletter och duschar. Rekommenderas!!
Fin plats att ställa sin husbil på
Läget, läget, läget... Fint läge i hamnen i vackra Sandvik. Promenadavstånd till restauranger och Gelateria sommaröppet och fin livsmedelsbutik. På väg till och från denna ställplats finns en underbar kustväg, säkert en av Sveriges finaste.
Här har vi varit några gånger genom åren. En bra ställplats som har allt man behöver. Fiskrestaurangen klart godkänt .
Välplanerat men dyrt! Administrativt krångligt för att få tillgång till faciliteter. Vi drar imorgon.
Bra ställplats med den service man behöver. Mycket gäster till fiskbutiken bredvid.
BRA PLATSER SAMT NY REP SERVICE HUS Restaurang bredvid.
Comment on this business

to add Sandviks Hamn, Öland map to your website;