facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sangria

"Tapas från hela världen, lagade med riktigt bra råvaror, kryddade med cirkus och spetsade med en app! Välkomna till restaurang Pinchos i Växjö!"
Address: Storgatan 30, 35231 Växjö
Phone: 0470-77 77 22
City: Växjö
Zip Code: 35231



related searches: Sangria recipe, Traditional sangria recipe, Sangria recipe white, Red sangria, Sangria cocktail, Sangria bottle, Best sangria recipe, White sangria
Reviews
Pinchos Växjö var utan tvivel en av mina favorit restauranger. Men sista tiden har jag blivit en del besviken. Eftersom jag är en stamkund hos dem så har jag tydligt märkt hur kvaliteten på deras rätter har förändrats. Både i storleken och smaken. Det är alltså så synd! Nyligen besökte vi Kalmars och där håller dem kvaliteten på alla sätt! Så man märker tyvärr tydligare att i Växjö har hänt någonting i köket/administrationen? Upplevde inte tillräckligt med distans i Växjös med tanke på pandemin. Sällskapet fick rätterna ca. 25 min efter våran trots att vi sinkade våra ordrar just för att försöka få dem ”nästan” samtidigt. Det var inte roligt! Min bräda och stekpannans handtag var smutsiga med chilisås eller liknande som inga av mina rätter hade på/ med. Så små detaljer som gör stor skillnad alltså. Största besvikelsen var nog vitlöksbrödet som smakade inte alls vitlök och var både i smak och konsistens inte mer än bara en baguetteskiva. Godaste! Caribbean Fish taco Souvlaki... helt annorlunda än den vi fick smaka på Pinchos Kalmar både i smak och utseende. Super najs var att få en dessert som födelsedagspresent Mycket goda drinkar Alltid lika trevlig personal och stämning.
Många väldigt goda tapas. Ett lite underligt system med en station för dessert och en för allt annat gjorde att vi fick efterrätten innan vi fick de sista av den "riktiga" maten.
Lite svårt att beställa om man har allergier eftersom man beställer i en app där rätterna presenteras med bilder. Dessutom lite dåligt utbud av veganska rätter. Det var bara dessa tre jag kunde äta. Men nudlarna var riktigt goda även damplingarna var ok. Den med det gröna kommer inte ihåg vad rätten hette var lite stark för min del.
Maten var inte bra tillagad. Fick väldigt lite information av värden. Det såg man att även andra gästerna fick, alla fick leta efter maten, och toan. Väldigt stressful toalett som spelade högt ljud när man var där. Dessutom hade hela restaurangen flyttat utan att lämna instruktioner på förra, som hade papp över fönsterna, så vi fick fråga de på baren under var det låg. Drinkarna var inte helt bra heller. Chokladfondanten var ingen riktig chokladfondant för det rann inte ut när man öppnade den.
På bilden ser jättegott ut men i verkligheten smakar dåligt. Konstigt smak på cheeseburgare, nötkött smakade som fisk, potatismos stenhårt och vi undrade varför ska man lämna dricks om man gör allt själv. Bäst var med popcorn och cocktails-därför fick Pinchos 2 stjärnor.
Bokat bord vid öppning, hängde på låset, ändå tog det 15 minuter innan vi fick bordet. Väl vid bordet var det inte avtorkat och fullt med smulor, riktigt ofräscht! Vi fick efter ytterligare 15 minuter bordskoden för att kunna beställa, en handskriven lapp med siffrorna så slarvigt skrivna att vi fick prova oss fram för att lyckas beställa. Från beställning till att maten var färdig tog det omkring 25 minuter, maten ljummen. Smakmässigt var det varierande mellan rätterna. En smakupplevelse i klass med vilken snabbmatsrestaurang som helst.Ingen av personalen var under besöket vid bordet och kollade om allt var till belåtenhet, kanske iofs var tur. Mitt första och sista besök på Pinchos.
Jag bokade bord vid kl 4 och bad spe ifikt om att komma i denna sectionen nära köket.. när jag kommer med min dejt säger den snofsiga servitrisen att jag ska sitt vid fönstret vid utgången. Det är så lång ifrån där jag bad om. Jag ber att få byta och hon säger att det går onte då det är gelt fult. Jag söger det är det ju inte Det är tomt.. hon vill bara vara elak., ush
Såååå otroligt mysigt ställe! Vackert inrett!
Maten var godkänd men inte mer. Konceptet är kul då man kan äta flera olika maträtter. Jag beställde 6st rätter men två av dem hade blivit ljumna när jag hämtade ut dem. Servicen är ju speciell då man beställer från en app och hämtar maten själv, men jag kan tycka att personalen ska vara mer alert och gladare.
Tyvärr har kvaliteten på maten blivit sämre, men trots det ok. Städningen runt bord, toalett men framförallt på all dekor/lampor dålig, riktigt ofräscht till och med!!
Comment on this business

to add Sangria map to your website;