facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sanifix AB

About

Sanifix hyr ut portabla toaletter och duschar.
Här visar vi våra produkter och hur vårt arbete ser ut under de evenemang vi arbetar med.

Story

Sanifix AB skall verka inom grenen portabla toaletter. Som marknadsledare skall vi förse våra kunder i mellan Sverige med en allt igenom effektiv, fräsch och enkel lösning på deras toalettbehov.

Idag är Sanifix branschledande i Skandinavien. De flesta av våra kunder är återkommande, exempelvis kungahuset vilket gör oss extra glada. Förtroende och långsiktiga kundrelationer är av största vikt för oss.

Sanifix mest efterfrågade produkt är Holken och Bajamaja, men vi vet att varje arrangemang kräver sin typ av toalett. Därför erbjuder vi många typer av toaletter, urinoarer, duschvagnar och disklösningar.

Badplatser och golfbanor är andra vanliga platser där Holken/Bajamajor placeras under högsäsongen. Många företag vill anordna kick-offer och personalfester på platser där det saknas eller finns för få toaletter. Vi levererar lyxvagnar till privata fester och annorlunda arrangemang med många gäster.

På byggarbetsplatser, exempelvis vid stambyten får personalen tillgång till toaletter och duschmöjligheter med kombinerade dusch- och toalettvagnar. Perfekt lösning även till artisterna backstage.

Hos Sanifix i Kungsängen finns det stora ytor där vi servar toaletter och duschvagnar. Under högsäsongen jobbar våra medarbetare på plats med daglig tvätt och städning. På vintern går vi igenom alla toaletter från golv till tak och kontrollerar varenda liten detalj. Vi ser helt enkelt till att vårt utbud av portabla toaletter och duschvagnar är i toppskick inför säsongstarten.

Utöver Stockholm finns Sanifix representerade genom partners eller fasta depåer på flera orter i Sverige.

Address: Symmetrivägen 13, 196 37 Kungsängen, Sweden
Phone: 08-7600095
City: Kungsängen
Zip Code: 196 37



related searches: Hyra maskiner, Ramirent se
Reviews
Bra företag!
Comment on this business

to add Sanifix AB map to your website;