facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sannakroa

Sannakroa

About

Motell, Frukost, Lunch, A la carte, Öl, Vin och Sprit

Address: Sanna306, 71992 Vintrosa
Phone: 019294414
City: Vintrosa
Zip Code: 71992



related searches:
Similar places near
Bäcks Bed & Breakfast Bäcks Bed & Breakfast 1 km Mysigt, trevligt och prisvärt. Trevlig ägare
Lanna Bokcafé Lanna Bokcafé 6 km Vilken upplevelse! Det var verkligen pinsamt att äta ett konstverk se bilden En fant...
Lekhyttans Kök & Kiosk. Lekhyttans Kök & Kiosk. 12 km Påväg hem till Stockholm från Oslo stannade vi för att tanka och då hamnade på orten...
Reviews
För priset och vad man får för det kan jag varmt rekommendera stället. Stugorna är mysiga och rummen har en härlig 70-tals vibb som växer på en. Lugnt och trivsamt med fin utsikt från stugorna. Var positivt överraskad över frukosten. Ser inte ut att vara mycket men god var den verkligen. Övernattningen låg när till flygfältet vilket är bra om man ska hoppa fallskärm som i mitt fall.
Fantastiskt hemlagad mat, denna dag fisk och pannbiff. Personalen hälsade välkommen. Vi rester med husvagn, barn och stor hund. Inget partyställe, men stor äng på baksidan där hund och barn kunde springa av sig lite. Nära avfarten från E18 med lätthet kunna parkera ekipaget samt tanka på obemannade station Shell.
Får inte nån stjärna egentkigen. Verkligen riktigt hemskt på alla sätt. För 100 kr fick man en skosula till spättafile oliver gröna ärtor och pizzasallad till salladsbuffé. Potatisen smakade knappt potatis och remouladsås var knappt ätbar. Inredningen är som en mindre trevlig alpstuga fast utan alper vilket gör helhetsintrycket till "kör fort som fan förbi stället" och dra några korvar på biltema istället.
Man får vad man betalar för. Rent, prydligt men ack så trist.Rum: 4/5
De har aldrig bytt menyn, utseendet innvändigt allt är som man ser på gordons ramseys show när han hälsar på dåliga restauranger, ur åldrat. Minns de inte är så trevliga när man ärligt sa vad man tyckte när de fråga om det var gott. Toan lortig.
Ja man fick ju vad man betalade för. 4 tvkanaler sunkigt . Och en frukost som var skrattretande.Rum: 2/5
Snabblunch påväg vidare. Fläsk och löksås. Inget att gå i taket för men ok. 246 kr! 2 drickorPlats: 3/5
Bästa glassen som jag har ätit på länge. Vackert beläget och vi hade strålande sol.Tjänst: 4/5
Maten okej men den dagen vi var där var personalen vimsig och när fel påpekades blev hon snäsig och nästan otrevlig. Blir 2 stjärnor enbart för att när jag väl fick min maträtt och inte grannbordets så var den ganska god. Ätit både bättre och betydligt sämre mat.
Motell & Restaurang, jag har planerat att äta kvällsmat på plats. Kl 17.15 allt var stängt = stort besvikelse. Ingen information vid bokningen om restaurang öppettider. Jag kallar det missledande marknadsföring. Man förväntar sig att restaurang är öppen på kvällen. WI-FI, morgon kaffe och stor rum är bra och kanske motiverar bättre poäng. Men, efter lång resa fick jag åka bil igen för att få något att äta och det gav ettan.
Comment on this business

to add Sannakroa map to your website;