facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Santex

Santex

About

Santex tillverkar och säljer riktiga uterum som är enkla att montera. Utgå från någon av våra färdiga modeller eller skräddarsy helt efter dina behov.

Story

Ända sedan starten 1982 har Santex varit en föregångare inom uterumsbranschen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare - en position som vi nått tack vare aktiv fokusering på kvalitet i alla led: från konstruktion och inköpsrutiner via tillverkning och försäljning, till den färdiga leveransen hem till dig. Det är dessutom en position som vi trivs med - och som vi tänker försvara även fortsättningsvis.

Vi har byggt uterum i över trettio år. Allt vi lärt oss om material, konstruktion och design finns inbyggt i smarta, pantenterade lösningar från grund till tak i vårt moderna sortiment. Santex är marknadsledare och du får gärna ha höga förväntningar på oss. Det ser vi som ett mått på kvalitet. Jämför oss med andra och titta noga på detaljer som dropplister, säkerhetsklossar, dubbla borstlister, dolda skruvar och annat. Små saker som gör stor skillnad i framtiden, när uterummet använts några år. Det du investerar idag, får du garanterat tillbaka senare. Ett uterum ökar värdet på ditt hus. Om du satsar på kvalitet vill säga.

Address: Montörgatan 9, 302 62 Halmstad
Phone: 035-17 23 00
es.xetnas@ofni
City: Halmstad
Zip Code: 302 62


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Santex Products, Santex Group, Santex Moden gmbh, Santex Software, Santex textile, Santex Argentina, Santex International, Santex logo
Similar places near
Berlings Glas & Fasad AB Berlings Glas & Fasad AB 320 meter Har en gediget uppbyggd verksamhet och historia i Halmstad.
AlfaFönster AlfaFönster 3 km Lätt att beställa via hemsidan med mått, tillägg och priser klart angivna. Bra uppföl...
Wangeskog Hyrcenter Halmstad Wangeskog Hyrcenter Halmstad 4 km Trevlig personal som vet vad man behöver.
K-rauta Sverige K-rauta Sverige 6 km Allt verkar finnas men är allmänt rätt dyrt. Deras webbsida är riktigt kass och går i...
Reviews
Riktigt dåligt företag, extrema leveranstider dåliga bortförklaringar av skäl till sena leveranser, tidigare trodde jag dessa var topnotch men blev stort besviken av deras hantering, icke service minded personal och säljare, lägg inte dina beställningar med dom. tummen ned!
Urdåliga monteringsanvisningar. Saknade delar i leveransen. Gick inte att få fram för det var semester. Välj ett annat om du vill bli nöjdare. Verkar inte vara helt färdigutvecklat då passbitar inte finns till hörn mm.Fel antal skruvar IKEA är bättreoch inget du springer ut på stan o handlar. Svara inte på mejlen.
Comment on this business

to add Santex map to your website;