facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sara bakar

Sara bakar

About

Det började med en blogg och en dröm. 2010 lämnade jag reklambranschen i Göteborg för att starta hantverksbageri på vårt sommarställe Solhaga i Slöinge. Bloggen berättar om min resa från hemmabagare till prisbelönt entreprenör inom bageri och

Story

Det började med en blogg och en dröm. 2010 lämnade jag reklambranschen i Göteborg för att starta hantverksbageri på vårt sommarställe Solhaga i Slöinge. Bloggen berättar om min resa från hemmabagare till prisbelönt entreprenör inom bageri och kafé.



"Prisbelönt hantverksbageri där allt bakas från grunden, öppet varje dag året runt med få undantag. Under juli serveras även pizza och goda drycker från trädgårdsbaren måndag-onsdag kl 17-21. Se vår hemsida för aktuell information om öppettider, meny och annat du behöver veta inför ditt besök. Varmt välkommen!"
Address: Ågatan 2, 311 68 Slöinge
Phone: 0708-88 59 99
City: Slöinge
Zip Code: 311 68


Similar places near
Solhaga Stenugnsbageri Solhaga Stenugnsbageri 9 meter Så mysigt café. Här finns även mackor. Både varma och kalla. Mycket fikabröd att välj...
Café Äppelgården Café Äppelgården 681 meter Fint ställe med tråkig matupplevelse. Hade väl inte varit några klagomål ifall det va...
Reviews
Mysigt cafe. Platser inne och ute i trädgården. Mycket goda bakverk. Möjlighet att handla med sig både bakverk, bröd och mjöl.
1:a klassisk Swedish fika med kulinariska anor och ett mycket gott levainbröd som vi tog med hem.
Mysigt litet kafé med fantastisk hembakt. Kaffe i kanna, exklusiva frukostfrallor och saftiga bullar
Mysigt café. Liten bit från E6:an. Var här under påsk, ser fram emot ett besök när det är sommar så man kan sitta ute och fika. Goda varma mackor och underbara bullar och kakor. Trevlig och leende personal
Så mysigt café. Här finns även mackor. Både varma och kalla. Mycket fikabröd att välja på och jättegott. Bröd kan köpas med hem. Välj om du vill sitta ute eller inne. Lite dyrare men väl hört pengarna. Ett av våra favorit caféer.
Mysig fikastund, god kaffe, kaffebröd och smörgåsar. Fantastiskt personal och service. Dock inte mycket plats om man vill fika där, gäller vintertid. Troligen mycket bättre på sommaren, gott om plats ute, tror jag.
Mycket mysigt cafe. Väl värt besök. Köpte bröd o fikade. Mysigt porslin och genuin atmosfär och trevlig, generös personal. Missa inte heller gårdsbutiken nere vid Havet. Ugglarps grönt.
Det lilla caféet är helt klart värt en avstickare från E6:an. Om det är fint väder kan man sitta i den lummiga och mysigs trädgården. Kanelbullen är riktigt god och man blir serverad på ett silverfat med gammalt porslin. Lite kö när vi kom men många skulle bara köpa lite bröd för att ta med.
God mat, mycket gott fika, vacker trädgård att sitta i. Jättetrevlig personal. Lätt, tillgänglig, gratis parkering
Det bästa vi ätit på väldigt länge! Gröten mättande och en smakbomb, salt tallrik full av upplevelser i olika färger och former och den söta tallriken en perfekt avslutning. Riktigt hantverk! Supergott kaffe. Wow!
Comment on this business

to add Sara bakar map to your website;