facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saray

Address: Datavägen 15 , Askim 436 32, O, SE
City: Askim
Zip Code: 436 32



related searches: Saray Speisekarte, Saray Bonames, Saray Döner Mainz, Saray Restaurant, Saray Döner, Saray Pastanesi, Saray Restaurant Berlin, Hasret Saray rödelheim
Reviews
Mycket fin restaurang med äkta kolgrillade turkiska rätter, här finner du traditionella turkiska rätter som smakar fantastiskt. Lugn och harmonisk bakgrundsmusik i en väldigt välvårdad lokal där det syns att man tar hand om den. Mycket Bra priser i förhållande till service, mat och miljö. Riktigt fin baklava med Rekommenderas skarpt.
Hade höga förväntningar men blev tyvärr besviken. Presentationen var bra men smakade inte lika gott tyvärr. Tänkte smaka på deras olika kötträtter men ingenting stack ut. Det var inget jag skulle komma tillbaka för. Kryddningen kom inte fram, det var smaklöst. Kycklingen, nötfärsen och entrecôten var sega och smakade som om det inte fanns någon speciell kryddning på de. Det enda som var gott av det vi beställde var kebab med bröd. Kebaben och såsen var toppen.
God mat men lite torrt. Trevlig personal och mysig restaurang
Nej. Alltså jag följde Saray sen de öppnade i Alé och förutom fensimöbler maten tappade helt smaken. Urfa på Saray 5 år sen är inte samma Urfa som serveras idag. Billigt kött som är i obalans med kryddor. Service är lite på industriskalan, de springer runt och helt opersonliga. De knappt hälsar. Hoppas att det vänder! Men så länge det blir paus för min del/
Bra storlek på optionerna. Man har tyvärr blandat onödiga saker i lammfärsen och det har försämrats smaken och strukturen på Adana lampetten . Baba ganosh saknade smaken av aubergine, den innehöll massa annat men väldigt lite aubergine, ett sätt att få det billigare gissar jag. Vi beställde Saksuka och även den smakade tyvärr annat än saksuka, konstig och syrlig!! Vi beställde kranvatten och fick vatten i flaskor, ett fult sätt för att få extra betalt! Visst, men information i förväg är bra att få. Totalt var vi besvikna på kvalitén och smakerna, ändå så var menyn och priserna till en middag och inte ”shopping lunch”!
God mat och en ordentlig portion. Vi var två pers som åt och sekunder efter vår beställning kom en talrik som säkert var över från en annan beställning. Den satt jag med tills min kollega fick sin. God stämning men gärna att ni tar till er detta och sköter det snyggare i framtiden.
Jag skulle vilja lägga 0 stjärnor men det alternativ fanns inte. Servicen var hemsk, vi kom in i restaurangen 40min innan stängning och dem sa att vi får skynda oss med att beställa och äta, vi fick knappt någon tid att välja och personalen stirrade på oss hela besöket under hela tiden vi åt kommer aldrig tillbaka igen tack
Beställde en rätt som var utmärkt som glutenfri och fick durumvete i riset. Var då tvungen att byta till potatis trots att jag hade bett om att inte få potatis. Dom lyfte bara över spettet och det andra till en annan tallrik med potatis istället. Helt oengagerade och dålig svenska hos servitriserna vilket gjorde kommunikationen svår. Fick ingen kompensation. Varning för allergiker!
Fick snabbt ett bord. Och blev trevligt bemött och fick beställa snabbt. Maten kom efter en stund och var riktig varm och god. Jag tog och beställde saray special som smakade riktigt gott. Kan starkt rekommendera denna rätt. Vi beställde även lammkotletter som var riktigt saftiga och goda.
Stort utbud. Okej mat men inget speciellt. Hade behövt lite mer krydda. Kul med olika turkiska rätter.
Comment on this business

to add Saray map to your website;