facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åsas Förmedling

Åsas Förmedling

About

Vi tar emot och förmedlar era bättre leksaker, barn- och spädbarnsutrustning, barnvagnar och sport- och fritidsutrustningar.

Story

I centrala Nynäshamn har vi en butik på cirka 400 kvm med en avdelning med kläder för hela familjen tydligt indelat i storlekar och efter säsong. Här hittar du också smycken, väskor och accessoarer.

I småbarnsavdelningen finns allt från barnvagnar, amningsutrustning, babysitters till gåstolar. Här finns också leksaker för de allra yngsta.
Barn 2-8 år är indelat i en pojk- och flickavdelning, alltid välfyllda med allt från ponnys och prinsesskronor till Flexitraxbanor och LEGO.
För de äldre finns TV-spel, mangaböcker och CD-skivor.

På fritidsavdelningen har vi säsongsenliga produkter: skor, inlines, cykelhjälmar, badgrejer, fotbollsskor, sandleksaker, skidor, skridskor hockeyutrustningar och ridkläder.

Välkommen!

Address: Fredsgatan 5, 14922 Nynäshamn
Phone: 0852011235
City: Nynäshamn
Zip Code: 14922


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Åsas förmedling age, Åsas klädförmedling, Klädförmedling Nynäshamn, Pernillas Nynäshamn, Pernillas Kläder, Barnkläder Nynäshamn
Similar places near
Tess Mode Nynäshamn Tess Mode Nynäshamn 26 meter Tess Mode i Nynäshamn. Välkommen in i en butik som erbjuder personlig service, det s...
Ohléns Diversehandel Ohléns Diversehandel 121 meter Fin presentbutik. De säljer köksgeråd av finare märken, även smycken och teer. I ett ...
Vera's stuga Vera's stuga 32 km Liten personlig butik som säljer framförallt kläder till kvinnor men även smycken, lj...
Reviews
Intressant lugnt ställe med massor med saker från bebis till vuxen kläder, mesta som kan behövas till hemmet kan finns där, trevlig personal! Finns alltid något för någon!
Jätte trevligt bemötande. Bra struktur och kategoriserat när man letar efter specifika saker. Måste säga att sakerna är väldigt fräscha och känns som de lagts tid åt att putsa och hålla produkterna i bra skick! Jag brukar inte handla på second hand, men här kommer jag tveklöst handla flera gånger.
Alltid trevligt bemötande och enkelt att både lämna in och köpa där
Finns det mesta, trevlig hjälpsam personal
Jättebra den vens alla socker.
Comment on this business

to add Åsas Förmedling map to your website;