facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åsas i Kareby

Åsas i Kareby

About

En sida om det pyttelilla hantverksbageriet i Kareby. Vi bakar BARA på ekologiskt mjöl och helst kulturspannmål och surdeg.

Story

Vi bakar bröd och bullar som får ta den tid de behöver. De flesta bröd och bullar är bakade på surdeg. Och kärlek. Och ibland lite tårar, men inte i degen då... ;-)



"Ett litet hantverksbageri på landet, som drivs av Åsa ensam. Jag bakar på ekologiska råvaror och gärna kulturspannmål. Vid Jul bakar jag vörtbröd och du gör bäst i att beställa, då det lätt tar slut. Detsamma gäller semlorna. Jag har alltid öppet på fettisdagen, men stänger några veckor på sommaren, samt vid Jul då jag är ensam i bageriet och behöver vila. Följ mig gärna på Facebook och Instagram där jag uppdaterar bättre gällande öppettider etc.Kram Åsa"
Address: Prästvägen 155, 44293 Kareby
Phone: 0722501606
City: Kareby
Zip Code: 44293


Reviews
Otroligt trevligt bageri i mindre pittoresk del av Kungälv. Den som vill fika på plats har vintertid tre pallar att välja mellan, alla med full insyn i bageridelen. Personalen är social och bakverken känns så hemmagjorda som bakverk någonsin kan bli. Värt en resa, åtminstone om man bor i Göteborg. Återbesök i juli: Åt macka, bulle och mandelkaka och allt var otroligt gott. Extra plus för mackan med ost och pesto. Ännu godare än den såg ut.
Riktigt gott bröd och bullar, bättre än så här blir det inte. Synd att öppettiderna inte är bättre.
Super gott bröd och fika!
Underbart litet bageri med väldigt goda bakverk producerade med bra råvaror. Top Notch. Supertrevlig tillmötesgående personal. Återkommer gärna.
Mycket goda semlor o många spännande bakverk o andra ekologiska produkter
Så gott bröd och god bulle! Och mysigt ställe
Så trevligt bageri, alltid ett gott bemötande och ett underbart utbud. Dagens semla var bara bäst
Godaste brödet smarrigaste bullarna Tyvärr inte öppet just nu
Du får insyn rätt in i bakstugan, ljuvlig doft av nybakat, bröd, bullar kakor etc. Och mysigt bemötande, med mjöl på nästippen GÖR ETT BESÖK DU MED
Vi behöver mer sånna här ställen i Sverige, väldigt hög kvalitet och mysig känsla, de tar fram väldigt mycket lokala produkter och tillverkar som är mycket uppskattat.
Comment on this business

to add Åsas i Kareby map to your website;