facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SATS Danderyd

SATS Danderyd

About

SATS Danderyd ligger beläget mitt i Mörby, beläget i norra Stockholm, några minuters promenad ifrån Mörby Centrum.



"SATS Danderyd ligger beläget mitt i Mörby, beläget i norra Stockholm, några minuters promenad ifrån Mörby Centrum."

"SATS Danderyd ligger beläget mitt i Mörby, beläget i norra Stockholm, några minuters promenad ifrån Mörby Centrum."
Address: Karlsrovägen 2D, 182 53 Danderyd
Phone: +46101106885
City: Danderyd
Zip Code: 182 53


Opening Hours

Monday: 06:00 - 22:00
Tuesday: 06:00 - 22:00
Wednesday: 06:00 - 22:00
Thursday: 06:00 - 22:00
Friday: 06:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 20:00


related searches: SATS Stockholm, SATS gym, SATS Täby, SATS Stureplan, SATS Viggbyholm, SATS priser, SATS Näsby Slott, SATS Farsta
Similar places near
MåBra Hälsa AB MåBra Hälsa AB 380 meter Trevlig personal, men hela stället kändes trångt och "källar-aktigt". Var ...
MåBra Hälsa Danderyd MåBra Hälsa Danderyd 380 meter Trevlig personal, men hela stället kändes trångt och "källar-aktigt". Var ...
Friskis&Svettis Danderyd Friskis&Svettis Danderyd 391 meter Oklart, åkte förbi med en donken börger I handen och vinkade frenetiskt till dom som ...
Hitness Hitness 880 meter Familjärt och Profsigt, superhärliga coacher. Finns förbättringspotetial för herrarna...
Hideaway Fitness Hideaway Fitness 913 meter Inte bra, personalen var otrevliga och mycket skrik där inne
IFORM Danderyd IFORM Danderyd 1 km Träningsverket heyer stället nu. Mycket bra gym med kanon personal
Djursholm Exclusive Training Djursholm Exclusive Training 3 km Träna med Personlig Tränare i lugn miljö och med förstklassig service. Vi erbjuder äv...
Reviews
Helt ok gym. Livsfarlig plasering av maskiner bakom squatracksen om någon ramlar snubblar eller tappar balansen. Dessutom är det rätt så trångt där redan. Personalen och gymmet är annars fullt fungerande! Saknar kanske en hacksquat och lite högre vikter på hantlarna.
Trevlig personal och många maskiner. Problemet är väll att maskinerna är rätt slitna och trötta i vissa fall. Ingen bra magmaskin öht... Så blir manuella övningar a la 80 tal om du vill bli ripped.
Generellt sett bra så länge man inte ska använda sig av stängerna på maskin. Finns bara tre stycken riktiga sådana. Så har du ett gympass med till exempel benböj eller marklyft och kör eftermiddagstid bör du utesluta att välja detta gym för du kommer mest troligt aldrig få en plats där. För litet för antalet människor som tränar där.
Blev utslängd ur gymmet för att jag vara för ung av en tant. Har gymmat på Sats för ett år och lite till. Och har inte blivit tillsagd. Tills idag när jag blir utslängda.Annars det bra gym majoritet av personalen är trevliga.
Ett bra gym med god tillgänglighet!
Vanligt gym. Ganska bra med utrymme. Men då det är mycket folk får man vänta såklart
Kul upplevelse för mig som aldrig satt min fot på ett gym. Återkommer gärna nästa gång jag är på besök i stan.
Ett ord. Katastrof. Extremt tråkigt gym för att betala 800kr/månaden. Dåligt bemötande av Mona tror jag hon hette. Ingen form av servicetänkande över huvud taget. Usch. Kommer aldrig tillbaka hit. Hade jag kunna välja mindre än en stjärna hade jag gjort det. När vi kom in på gymmet har någon kissat på golvet tror jag och efter 1h gym när vi kommer tillbaka är det fortfarande kiss på golvet. Speciellt under en pandemin tänker man att städandet skall tas på allvar.
Välkomnande gym med trevlig, positiv och engagerad personal överlag. Bra utbud av klasser största delen av året. Tyvärr väldigt tunt på sommaren. Avslappnad stämning med fokus på träning.
Toppen-center, men önskar det fanns Pilates på schemat utöver de klasser som redan finns. Det är svårt att få plats på klasser sedan Covid och då vore fler klasser väldigt uppskattat! Tack för fint center!
Comment on this business

to add SATS Danderyd map to your website;