facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sats Huddinge

About

På SATS Huddinge är hela familjen välkommen! Vi finns på två plan med stora träningsytor. Med nära anslutning till både pendeltåg, bussar och parkering blir det lätt att besöka oss. Välkommen!



"På SATS Huddinge är hela familjen välkommen! Vi finns på två plan med stora träningsytor. Med nära anslutning till både pendeltåg, bussar och parkering blir det lätt att besöka oss. Välkommen!"
Address: Sjödalstorget 3 , Huddinge 141 47, AB, SE
Phone: +46 10 110 68 10
es.stas@egnidduh
City: Huddinge
Zip Code: 141 47


Opening Hours

Monday: 06:00-22:00
Tuesday: 06:00-22:00
Wednesday: 06:00-22:00
Thursday: 06:00-22:00
Friday: 06:00-21:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 09:00-18:00


related searches: sats bindningstid, sats odenplan, sats prova på, sats farsta, sats haninge, sats väsby, sats liljeholmen, sats erbjudande 2017
Similar places near
Fitness 24Seven Fitness 24Seven 3 km I nuläget är detta den anläggningen jag tycker minst om. Det är trångt och rörigt men...
Base Base 3 km
Reviews
Var på SATS Huddinge idag för första gången i mitt liv. Har tränat på gym i 41 år och varit medlem på SATS sedan de öppnade i Sverige. Har besökt många av deras anläggningar. Gillade de stora lokalerna i Huddinge och att det finns mycket maskiner fyra stjärnor. Det som tog ner upplevelsen och förvånade mig, är att de maskiner jag använde kändes vanvårdade trasiga utan underhåll och skitiga dammiga och smutsiga? två stjärnor.
Toppenpersonal och bra läge. Brukar ha sonen på mini-sats där han blir väldigt väl omhändertagen. Det enda som drar ner betyget något är att delar av gymmet är ganska slitna speciellt omklädningsrummen.
Ofta väldigt trångt/mycket folk trots att man går på tider som inte är rusning. Lever inte heller upp till normal sats-standard vad gäller maskiner och utbud, de är gamla och många saker man vill ha saknas. Dock plus för att det finns många squat-stationer osv, trots att det är massor med människor kan man ofta få plats vid en ställning för att göra squats/axelpress osv.
Jag har tränat på otaliga gym under åren. Alltifrån Sturebadet till 24/7 gymmen. Jag tycker att Sats i Huddinge håller en helt adekvat nivå utifrån prisnivån de har. Det är rent och fräscht, personalen är trevlig, men man måste inse att de har andra arbetsuppgifter än att stå just mig till tjänst. Gymmet är i två våningar med omklädningsrum i källaren. Duschar och omklädningsrum är fräscha och saker som går sönder fixat inom hyfsat rimlig tid.
Varför är bastun på ibland och ibland inte? Idag är vädret dåligt, så självklart borde den vara på. Så smutsigt inne i skåpen, har de nånsin blivit uttorkade?
Helt OK men jobbigt att man måste göra fjällvandring till omklädningsrummet under träningen för att fylla på vattenflaska, då det saknas kranar i gymmet. Det är inte för många Gymshark huliganer på kvällarna heller så det är nice!
SATS Huddinge har mycket trevlig och hjälpsam personal. Luftkonditioneringen har blivit bättre och lokalerna håller på att fräschas upp. Nu är det bättre golv- och väggmaterial som tål kundernas ovänliga behandling nästan överallt. Saknar dock FLX som fanns som gruppträning förut och vissa tider är det trångt i gymmet, men inte under sommarmånaderna.
Två gånger i kort följd har mitt gruppträningpass blivit inställt utan meddelande. Jag har 20 min med bil till klubben och det är grymt frustrerande att åka dit i onödan. Det är synd att Sats Huddinge inte tycks ta gruppträning på större allvar.
Trångt och ganska dåligt utbud av utrustning. Inte optimalt möblerat och man blir lätt ståendes och får vänta då många ockuperade utrustning men mest stod och pratade eller liknande. Ingen jättebra service från personalen heller. Inget gym jag skulle teckna medlemskap på i onödan.
Bra med maskiner och utrymme. Kändes fräscht. Svajiga stänger och studsiga lyftarplattformar gör att det kanske inte direkt är det första gymmet man söker sig till som styrkelyftare, men det finns absolut värre. Duger i brist på annat men ingenting jag skulle lägga pengar på regelbundet.
Comment on this business

to add Sats Huddinge map to your website;