facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SATS Signalfabriken

"Välkommen till SATS Signalfabriken som ligger i toppmoderna lokaler i nybyggda Signalfabriken. Träningscentret omfattar cirka 3 000 kvadratmeter med hela fem gruppträningssalar, varav en cykelsal och en Hot Studio."
Address: Sundbybergs Torg 1G , Sundbyberg 172 67, AB, SE
Phone: +46 10 110 60 75
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 67


Opening Hours

Monday: 06:00-22:00
Tuesday: 06:00-22:00
Wednesday: 06:00-22:00
Thursday: 06:00-22:00
Friday: 06:00-21:00
Saturday: 08:00-18:00
Sunday: 09:00-20:00


related searches: sats tuletorget, sats kista, sats tuletorget öppettider, sats mall of scandinavia, sats signalfabriken instagram, sats vällingby, sats odenplan, sats öppettider vällingby
Similar places near
Nordic wellness Nordic wellness 396 meter Jag köpte årskort på Nordic Wellness för ett par månader sedan. Under tiden jag träna...
Friskis & Svettis Friskis & Svettis 417 meter
Balance Balance 561 meter Bra och fräscht gym med Milon cirkelträning. Funkar som ett bra komplement till det s...
SATS SATS 569 meter För 5 år sedan när jag provade SATS första gången var detta ett väldigt fräscht gym m...
Reviews
För 5 år sedan när jag provade SATS första gången var detta ett väldigt fräscht gym med fina och rena lokaler. Sedan dess har tyvärr mycket utvecklats i fel riktning. Herrbastun är bland det värsta jag varit med om - smutsig och luktar illa trots att den "renoverades" för ett halvår sedan. De beröringsfria duscharna är ur funktion med jämna mellanrum. Omklädningsrummen smutsiga. Själva gymsalarna är ok och funktionella. Sådana gym finns det gott om i Sundbyberg och somliga kostar en tredjedel av vad det kostar på SATS. Jag skulle inte rekommendera SATS Signalfabriken i dagsläget till någon.
Standardmässigt är inte detta SATS. Mediokert gym och tyvärr inte konkurrenskraftig till andra gym som har minst samma utbud, bättre standard och t.o.m. lägre pris. Det är inte ovanligt att dynorna till bänkar och maskiner är slitna och spruckna. Begränsat med redskap för cable-övningar. Stora lokaler men fortfarande ett begränsat utbud. Motsatsen till valuta för pengarna.
Jättestort, men bra upplagt, för lokalerna är uppdelade så att det känns som mindre rum. Bra och många pass. Trevlig personal. Stort omklädningsrum och fräscha duschar. Minus: högt ljud av fläkten i hot yoga-studion.
Stort gym men kanske inte den bästa planering av lokalen. Men helt ok.
Sjukt trevlig personal.. alltid snälla och hjälpsamma! : Gymmet är det inget fel på heller för den delen!
Bra gym..börjar bli lite slitet.. en del av personalen är fantastisk en del mindre fantastiska..
Dålig gym på alla sätt. Blir du medlem så höjs även ditt medlemsavgift minst 50% i efterhand.
Ganska litet och Mini-SATS har bara öppet på förmiddagar... men de har åtminstone ett Mini-SATS. Och ett SATS är ju ändå alltid ett SATS; bra utbud, rent och trevlig personal.
De rätt nice stort lokal å trevlig personal du kan gyma lungt å ro me ingen stres efter maskin så ja de man kan säga kom se själv jag gillar ställen
Helt ok men dåligt planerat och känns som det är väldigt lite gym på väldigt stor yta. Hade vunnit extremt mycket på att ta bort performance-klasserna och låtit ytan stå öppen för alla hela tiden. Åtminstone inte köra de klasserna under rusningstider då det är som mest folk i gymmet. Totalt hål i huvudet men det är lite SATS i ett nötskal att prioritera gruppträning oavsett hur många som går eller inte går på klasser.
Comment on this business

to add SATS Signalfabriken map to your website;