facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Savelife.se

Savelife.se

About

Savelife

Story

Vi lär dig rädda liv!

SaveLife är ett flexibelt företag som specialanpassar kvalitetsutbildningar inom första hjälpen för alla typer av företag, organisationer, föreningar, kommuner, skolor och privatpersoner.

Savelife säljer första hjälpen produkter (hjärtstartare, första hjälpen kit, första hjälpen väskor, första hjälpen tavlor) via vår e-butik med prisvärda produkter och vissa av produkterna har vi själva skräddasytt då vi vet vad just ni behöver, med tanke på vår erfarenhet från verkligheten.

Mitt namn är Johan Skogmalm och driver företaget SaveLife AB. Jag är utbildad ambulanssjuksköterska med flera utbildningar inom akutsjukvård och 10 års erfarenhet inom akutsjukvård från lasarettet. Jag arbetar fortfarande inom ambulansen vilket gör att SaveLife kan ge och bidra med många tips och exempel från verkligheten. Till min hjälp har jag flera ambulanskollegor som är verksam i verkligheten. Ett extra stöd har jag ifrån Daniel Lövgren, kollega från ambulanssjukvården, Daniel har 11 års erfarenhet från akutsjukvård (ambulans och akuten). Savelife är stolta att få ha en så duktiga och pedagogiska kollegor.

Varför ska ni anlita just Savelife som utbildare eller införskaffa första hjälpen produkter? Vi kan ge er unik möjlighet att förbättra säkerheten på er arbetsplats och utöka kompetensen hos er personal och er själva. SaveLife erbjuder er en helhetslösning till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi har sedan 2005 byggt upp en bra verksamhet som är mycket uppskattad av de som har anlitat oss. Vi har 100% nöjdhetsgaranti för er trygghets skull. Vår drivkraft att lära dig rädda liv! Vi jobbar fortfarande inom ambulansen vilket säkerhställer en hög kompetens och erfarenhet vilket i sin tur gör att vi kan verklighetsanpassa övningarna.



"Savelife gruppSavelife har flertal instruktörer runt om i landet som gör det möjligt att utbilda i hela Sverige. Alla instruktörer jobbar idag inom ambulanssjukvården som säkerställer den högsta kvaliten på utbildning inom första hjälpen.Vi har utbildningar som lär er rädda liv!Jag och mina duktiga kollegor utbildar dig i hjärt lungräddning HLR och första hjälpen.Vi lär dig kunskaperna att agera i akuta situationer så som HLR, hjärtstopp, fallolyckor, trafikolyckor, allergier, barnolyckor och mycket annat.Varför ska du välja oss?– Jobbar inom ambulansen– Instruktörer via HLR rådet– Fokus på praktisk träning– Skräddarsyr varje utbildning"
Address: Jens västers väg 3, 302 92 Halmstad
Phone: 0709302068
City: Halmstad
Zip Code: 302 92


Similar places near
Saveheart Saveheart 0 meter Vi lär er kunskap som räddar liv inom HLR, första hjälpen, S-HLR, D-HLR, A-HLR. Johan...
Comment on this business

to add Savelife.se map to your website;