facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SAVON hud&SPA

SAVON hud&SPA

About

SAVON hud & SPA

Story

Här finns en liten och fin hudvårdssalong med dagspa mitt i centrala Höganäs med många olika behandlingar och kurbad. Det finns ett flertal olika ansiktsbehandlingar t.ex. Crystal peel. Vi arbetar endast med de främsta av märken så som CLARINS och ekologiska, svenska BIOCLEOR. Här går det utmärkt att betala med Euronäs.
Det finns även möjlighet att gå på yogakurser med mig som lärare. (gäller även som friskvård). Det finns fina yogamattor från GAIAM och olika yoga tillbehör till försäljning i butiken på SAVON.
Varje månad har vi minst ett exklusivt erbjudande, vill du få det via e-mail, skriv till oss på; [email protected]. eller besök vår hemsida www.savonhudspa.se
Varmt välkommen!




"”a beautiful skin goes a long way”SAVON hud & spa ansiktsbehandlingarPå SAVON njuter du av härliga och resultatinriktade ansiktsbehandlingar.När du går härifrån vill vi att du som kund ska känna dig både fin och avkopplad.Hudvård handlar för mig om att ta hand om sig själv. Att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar och att investera i riktigt bra produkter. Här finns Clarins exklusiva hudvård & makeup.Anledningen till att jag utbildande mig är att jag själv fick mycket problem med känslig hud.Här finns många behandlingar förutom ansiktsbehandlingar. Lyxbehandlingar, Microneedling, Oxygenbehandling, Koreansk microneedling, frans- och brynfärg, lashlift, Makeup mm.Varmt välkommen till att njuta på Savon hud&spa"
Address: Storgatan 66, 263 31 Höganäs
Phone: 042-343344
City: Höganäs
Zip Code: 263 31


Similar places near
Systerkliniken Systerkliniken 135 meter Skönhetsklinik på magasin 36 i Höganäs.
Gruvtorgets Parfymeri Gruvtorgets Parfymeri 228 meter Mycket bra service! Köpte den bästa spegel med belysning jag någonsin haft!
Natali permanent makeup Natali permanent makeup 641 meter � ANTAKIAI - šešėliavimas / ombre / soft powder / pilnas tušavimas, � AKYS - klasikin...
Fru Holmbergs Fötter Fru Holmbergs Fötter 647 meter Ambulerande verksamhet av medicinsk fotvård
Paradiso Barbershop Paradiso Barbershop 797 meter Paradiso Barbershop är Magnus Jarlöv och du hittar mej på Stuk i Höganäs ,granne med ...
Herbalsaga Herbalsaga 2 km Vi skapar med hjärtat och med gedigen kunskap Inspirerad av vår nordiska kultur och ...
LZbeauty LZbeauty 5 km Otroligt nöjd efter att ha gjort lashlift. Rekommenderar verkligen ett besök här. Mys...
Reviews
Pernilla! Stort tack för den supersköna Madonna ansiktsbehandling, har gjort den 2ggr.det blir fler. Mycket, mycket nöjd. Kram Barbro D.
Mysig salong och bästa fotvård hittills.
Comment on this business

to add SAVON hud&SPA map to your website;