facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Savör Restaurang och Bageri

Savör Restaurang och Bageri
Address: Augustendalsvägen 16, 131 27 Nacka Strand, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4686012095
City: Nacka Strand
Zip Code: 131 27


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 21:00
Wednesday: 07:00 - 21:00
Thursday: 07:00 - 21:00
Friday: 07:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 17:00


related searches: Heatrestauranger, Greasy Spoon Stockholm, Smokehouse nacka, Restaurang J
Similar places near
Reviews
Fint Lunch café. Goda bakverk. Lite dyra men helt ok luncher. Viss personal är mycket trevlig. Dock bör uteserveringen fixas till.
Lång väntetid, dålig service! Personalen är ett gäng tonåringar. Tiden för en macka att tillagas = 35min kvaliten är helt undermålig på maten.
En väldigt fin ställe i Nacka stranden med trevlig personal & goda bakverk, restaurangen har olika bullar och är mina favorita som smakar bra, ställen rekommenderades av en vän och man vill bara komma varje dag.
Jag har besökt savör och ätit deras biffmacka idag, jag säger bara wow så gott det var! Brukar besöka dem även tidigit på morgonen och deras frukost är fantastiskt och tjejen som jobbar på morgonen är super trevlig och serviceinriktad
Super trevligt och mysigt café med ett stort utbud av mat och bakelser. Personalen är service-minded och har alltid ett leende på läpparna. Kan starkt rekommendera detta ställe till andra. +5 stjärnor!
En väldigt mysigt ställe att äta lunch och fika i samt otroligt trevlig personal, rekommenderar till alla som vill fika och äta mat i en fin stämning
Fantastiskt ställe, med toppen personal! Stora lunch portioner och deras biffmacka är något av det godaste jag har ätit! Kommer bli mitt stammisställe.
Otroligt god mat och god service. Mysig, ren och fräch, en restaurang jag verkligen kan rekommendera. :
Var där idag och kunde inte låta bli att dela med mig att jag blev otroligt bra välbemött av en ung servitör som heter Habib, då han var väldigt trevlig och servisinriktad. Självaste stämningen var mysig och maten galant! Tack för allt!
God mat, trevlig personal och deras bakverk är helt fantastiska. Kommer definitivt återkomma.
Comment on this business

to add Savör Restaurang och Bageri map to your website;