facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SBAB Bank

SBAB Bank

About

Välkommen till SBAB på Facebook. Vi finns här på vardagar mellan 8-17. Du kan också besöka sbab.se, eller ringa oss på 0771-45 30 00 måndag-fredag 8-18 och lördag-söndag 9-15.

Story

Vår policy.

Välkommen till SBAB:s officiella sida på Facebook!

Vi finns här och svarar på frågor vardagar mellan 8-17. Vi svarar gärna på generella frågor, men hanterar inte privata ärenden.

Tänk på att det du skriver på sidan kommer att bli synligt för alla besökare så lämna aldrig ut privat information som kontonummer, personnummer eller annan känslig information här. För privata ärenden, kontakta oss istället på telefonnummer 0771-45 30 00.

Vi ber dig som användare att respektera Facebooks regler (https://www.facebook.com/terms), svensk lag och särskilt personuppgiftslagen (http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/).

Vi kommer aldrig att lämna ut privata uppgifter på vår Facebook-sida. För att värna om en trevlig stämning med en konstruktiv och respektfull ton på vår sida kommer vi att ta bort inlägg med grovt språk, svordomar samt nedsättande kommentarer om personal eller andra personer. Personangrepp eller på annat sätt kränkande inlägg samt marknadsföring för andra tjänster som inte omfattas av SBAB-koncernens verksamheter kommer att tas bort.

Följ gärna våra inlägg genom att gilla vår Facebook-sida. Du godkänner då att ta emot våra inlägg i ditt flöde. Du kan när som helst välja att sluta gilla sidan om du inte längre vill följa oss.

Address: Svetsarvägen 24, 171 41 Solna
Phone: +46771453000
City: Solna
Zip Code: 171 41



related searches: Swedbank, SEB bank, Marginalen Bank
Similar places near
Makro Finans Makro Finans 270 meter Makro Finans är ett redovisningsföretag som hjälper ditt business att utveckla & expa...
Handelsbanken Handelsbanken 1 km Ni skulle gynnas av att byta ut er manliga receptionist. Jag går över till en annan ...
Payson Payson 2 km Bra betalösning för minde e-handlare
Eurocard Sverige Eurocard Sverige 2 km Snabb leverans och mycket bra bemötande när jag har haft frågor. Riktigt bra app!
LeasePlan LeasePlan 2 km Har försökt få info om vad det skulle kosta att lägga till mil på befintligt kontrakt...
Reviews
Ringer upp istället för att svara i appen för att "slippa dokumentera". Avslår en bolåneansökan trots en belåningsgrad på under 50% 2ggr årslön, för att avgiften i brf:en ev kommer höjas iom räntehöjningarna. Verkar inte vilja ha kunder men går att få mycket bättre ränta på annat håll. Använd inte sbab, kontakta andra banker först.
Jag gillar konceptet att det är låg ränta för alla utan knussel. Sakligt med lgh-värde och inkomst som grund. INte "bra kontakt" med bankperson. Men varför dessa enorma väntetider och svarstider från kundtjänst? Horribelt! Varit kund i två omgångar, 2018 och nu pågående 2022. Fortfarande hemska väntetider.
SBAB har den dåligaste service och slösta inte bort era tiden med de. Jag har haft den värsta upplevelsen och fick mardröm. Innan till ni gör en ansökan hos de så läs noga alla kommentarer och omdöme och ni ser att alla klagat.
Det tog nästan 2 månader och 2 st. kreditupplysningar för SBAB för att komma fram till att de inte kan gå vidare med min ansökan
Bästa inlåningsräntan på marknaden och överskottet går till välfärden. 5/5
Jag är jättenöjd med SBAB. Har varit kund hos dem i ungefär 10 år. Aldrig haft några problem.
Ingen personlig service över huvudtaget. På den här banken är du bara ett nummer.
Mycket bristfällig information på hemsidan. Hade kunnat bespara oss mycket extra stress genom att vara tydligare med sina krav. Jobbar för enskild firma vilket de ej godkänner. Superenkelt att skriva ut så slipper de slösa människors tid. 8/1 efter SBABs svar Vi ansökte om 1,5 miljon med gemensam inkomst på 650000+ om året. Fasta anställningar sen mer än 1 år, inga skulder utöver studieskulder, ingen bil, inga barn, inga betalningsanmärkningar och insparad kontantinsats. Svaret ni gav till oss var ”pga enskild firma”…. Så kom inte och ljug ihop nåt svar här för att rädda ansiktet
Extrema telefonköer på timmar, och telefon är det enda sättet att få kontakt med dom. Väldigt okunnig om än trevlig personal. Beställde ett amorteringsunderlag för byte av bank och så skickade dom mitt 4 år gamla amorteringsunderlag trots att det får vara max 1 månad för att vara giltigt. Den enkla grundkompetensen borde personalen ha men har tydligen inte . Nu får jag ringa igen och sitta timmar i kö....
Varnar samtliga kunder och andra Ni ska absolut inte identifiera er med bank id och vänta i telefon kö i timmar utan svar . Ni behöver inte utsätts för idkapning . Ni behöver inte heller bli uppringda tiden ni ringer Bör personalen svara, det är deras arbetstid . De får inte bestämma när de ringer dvs när de vaknar De ligger och sover på arbetstid . Jag har ringt idag lördag sedan kl 9:00 dvs när de börjar jobba fortfarande Ri ger och Ri ger utan svar . Samtliga personal som började jobba idag 30/4 lördag och började jobba kl 09:00 ska sparkas ommelbar
Comment on this business

Directions to SBAB Bank with public transportation


Solnahallen 100 meters
129
176
176E
177
177E
302
512
Solnahallen (Solna) 110 meters
Vireberg 170 meters
197
506
Solna Business Park 180 meters
506
Solna Business Park 190 meters
30

to add SBAB Bank map to your website;