facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åsby Garden Center

Address: 7 Åsby, 734 91 Hallstahammar
Phone: +4622023830
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 91



related searches: Skultuna Messingsbruk, Ulriksdals Trädgård
Reviews
En liten oas där ett par timmar lätt kan avverkas. Dels att kika på allt "grönt" samt allt "skönt". Det mysiga cafét serverar kaffe, sött samt den välkända räkmackan som helt klart är ett måste!
Supertrevlig personal, goda räkmackor och vackra heminredningsdetaljer, otroliga blommor och mysiga kläder, rekommenderas!
Trevlig butik med blandat sortiment. Bra Cafe
Trevligt ställe som pyntar väldigt fint varje år runt juletider och har trevlig lunch och fika. Tyvärr nu i Corona-tider är det mestadels smala gångar i butiken, så man får ha respekt och gå en del omvägar. Det brukar lösa sig.
Mycket trevligt ställe, med många fina möbler och inredningsdetaljer. Älskar hur dom inreder under jul med sitt vinterlandskap!
Inget för den snåla plånboken. Fina prylar har häftiga priser. Värt och se
Fantastisk butik med otroliga miljöer både inne och ute. Stort sortiment av inredning och växter. Riktigt bra café med goda luncher och fika.
Vackert även om man inte vill handla något och det vill man så är det en utflykt som passar familjen som alla andra rekommenderas även som en utflykt lätt värt det ligger lite avsides för mig som bor i Västerås men som sagt värt det!
Så mysigt, trevligt personal och ett litet mysigt café i härlig miljö !
Comment on this business

to add Åsby Garden Center map to your website;