facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Scaniabadet

Address: 211 17 Malmö
City: Malmö
Zip Code: 211 17



related searches: Scaniabadet malmö wikipedia, Scaniabadet malmö beach, Malmö Sehenswürdigkeiten, Malmö Geheimtipps, Vattentemperatur Malmö, Malmö Strand baden, Malmö Hafenviertel, Strand Malmö
Similar places near
Vanna Beach Vanna Beach 42 meter
Sibbarps Strand Sibbarps Strand 6 km Den är mysig och lagom stor för familjer med småbarn. Det är barnvänligt. Det enda tr...
Reviews
Vill barnet hoppa från bryggor rakt ner i havet? Åk hit! Det finns badvärdar och ett ställe man kan handla i en bar. Tänk på att det i te är någon badstrand utan bara trädäck med tre bryggor! Barnen älskar det!
Två lägre bryggor och en högre för hoppa. Mycket varmt vatten
Härlig havsbadsplats med underbar kvällsol. - OBS, djupt vatten och inte direkt lämpligt för personer med begränsade simkunskaper. Det kan även förekomma höga vågor vi du olika vindförhållanden och från båtar vilket därför kräver relativt god vattenvana. - Delvis och deltid är badplatsen bemannad med badvakter/strandvärdar. - Dyr parkeringn och svårt att få P-plats under högsäsong. - Gratis offentliga toaletter.
Man kan se Öresundsbron och Danmark därifrån
Mycket skönt att bada från bryggan. Idag 2020-08-08 är det mycket folk men merparten försöker hålla avstånd. Bra med duschar och sophantering.
Fräscht vatten. Kul att hoppa från bryggorna. 4,5 meter djupt. Vacker miljö.
Djupt och bra. Mysig strandbar
Ett av Sveriges bästa djuphavsbad, fint matställe, fin brygga. Nu finns det livräddare, god service, parkeringsplatser nära, helt enkelt a+ om man inte vill ha det lugnt och skönt och prioriterar det för då finns det andra ställen.Det är helt ok även då.
Bra med stora simkunniga barn men inget för dom mindre.
Bra plats med några volleyboll planer.
Comment on this business

to add Scaniabadet map to your website;