facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Schenker Lunda

Address: Fagerstagatan 47, 16353 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-58510000
City: Spånga
Zip Code: 16353



related searches: Schenker tracking, Schenker Deutschland AG, Db schenker, DB Schenker Frankfurt, Schenker AG, DB Schenker Kontakt, Schenker Deutschland Tracking, DB Schenker Karriere
Similar places near
Kjelland Transport Kjelland Transport 988 meter Ställer alltid upp och är proffsiga och hjälpsamma.
Reviews
Smidigt att kunna hämta sina större paket utan att behöva låsa upp sig på en tid för hemleverans.
Enkelt och smidigt hämta ut paket. Stort tack till kvinnan i receptionen som var väldigt behjälplig.
Förskräcklig service på alla sätt. Varning för att ens kontakta detta företaget. Skojare!
Kan vara lite svårt att hitta vägen in o ut första gången.
Kommer inte när de säger de ska komma. Måste bli bättre.
Verkar som paket som väger mycket och där man aktivt avböjt hemleverans hamnar här. Man måste först åka till en disk för o få en lapp, sen åka rätt långt till andra sidan området för att få sitt paket. Rätt omständigt. Försök att undvika att era paket hamnar här. Trevlig personal i första disken dock. Denna terminal är inte ämnad för o hantera massa folk som vill ha sina småpaket utan fokuserad på att distribuera paket till andra ställen.
Schenker "tappade bort" mitt paket. Supporten svarar men kan inte hjälpa till. Pinsamt att Schenker har problem med svinn i dagens läge.
Lite otydligt att hitta på området packetutlämning
Fick mina 3 paket levererade till 3 olika ombud olika ställen i hela Stockholm. Erbjöd mig att åka och hämta men det gick jag inte. Kommer ta en vecka att få dom levererade och bor 20 min ifrån. Sån himla dålig service och väldigt viktiga delar till bilar som verkligen hade behövts. Sämst schenker kommer aldrig anlita eller rekommendera dom.
Varit väldigt frustrerand att ej fått leverans pga den som tog emot skrev in fel postkod. Och paketet hamna i någon form av loop. Ett besök på kundservice så löste de sedan allt. Och jag gick därifrån med att de vänt mitt intryck av DB Schenker som ett ställe för kaos till ett ställe med ordning och reda. Som många säger kan den terminalen upplevas som svår att navigera och skulle behöva en ny skylt utanför med uppdaterad ej solblekt karta.
Comment on this business

Directions to Schenker Lunda with public transportation


Godsterminalen 130 meters
159
Högforsgränd 290 meters
159

to add Schenker Lunda map to your website;