facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Schröder Skadeteknik AB

Schröder Skadeteknik AB

About

Schröder Skadeteknik AB är ett saneringsbolag med utgångspunkt från Tyringe och Kristianstad.

Story

Schröder Skadeteknik hette förut Schröder Hantlangning och Grovarbeten och startades 2009. Företaget har sitt huvudsäte i Tyringe men finns även idag i Kristianstad.

Vi arbetar över hela Sverige och har med åren knutit värdefulla kontakter. Bland dessa har vi företag ifrån bygg, vvs, måleri, mark och anläggning, industri med flera. Vi samarbetar även med olika försäkringsbolag vilket underlättar för såväl kund som beställare.



Vision

Vi anser oss själva som det självklara valet vid t.ex. en sanering. Vi arbetar metodiskt, är nytänkande, skapar idéer och tar initiativ. Vi värnar om våra medarbetare och ser till att dom mår bra. Detta smittar av sig och ger en positiv respons hos våra kunder, men även ute på olika arbetsplatser.

Vår vision är att alltid ligga i framkant och alltid hålla en exklusiv service.



Miljö

Inom Sanerings branschen finns det idag fortfarande mycket hälsofarliga ämnen. Tillsammans med våra olika leverantörer har vi tagit fram produkter som är biologiskt nedbrytbara och bättre för miljön. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder produkter och arbetsmetoder som har minsta möjliga påverkan på miljön och människan.

Genom kontinuerliga utbildningar och ett grönare tänkande strävar vi efter att följa vår målsättning och alltid kunna erbjuda den bästa produkten och metoden för våra kunder.



"Schröder Skadeteknik är ett företag inom sanering och rivningsbranschen. Vi jobbar alltid för att utveckla oss själva inom olika områden och vi ser även nya arbetsområden som en utmaning. Tveka därför aldrig att kontakta oss. Företaget har under åren knutit många kontakter från söder till norr. Idag kan vi erbjuda och ombesörja arbeten i stora delar av Sverige, så som Hässleholm, Kristianstad, Bromölla och Osby."
Address: Hörjavägen 4, 282-34 Tyringe
Phone: 0222-777 007
City: Tyringe
Zip Code: 282-34


Similar places near
Sand&Vattenbläst AB Sand&Vattenbläst AB 2 km Industrisanering, Entreprenad, Rostskyddsmålning, Vattenbilning, Vaccumteknik
Reviews
Skulle aldrig anlita ett företag som inte kan köra bil ordentligt. DWP756 på väg RV21 28/8. Kan man inte ens bära sig ordentligt åt i trafiken,hur ska man kunna göra ett bra jobb?
Mycket bra killar som hjälpte oss en Lördagsmorgon när vi hade vattenläcka i köket. Rekommenderas starkt!!!
fantastiskt kompetent personal, snabb service och prisvärt.
Trevligt att folk att jobba med.
Härlig personal att jobba med
Var trevligt ställe
Bra information.
Comment on this business

to add Schröder Skadeteknik AB map to your website;