facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Scootermuseum

Scootermuseum

About

Sveriges enda scootermuseum beläget vid foten av natursköna Kinnekulle.

Story

Scootrar är vackra fordon! Kom och se efter själva!

Address: Gum Körsbärsdalen, SE-53393 Källby
Phone: 07071616561700
City: Källby
Zip Code: SE-53393


Reviews
Toppen ställe med trevligt upplägg och flera udda modeller. Intressant blandning med info på filmer, böcker, gammal reklam, leksaker osv Fick trevligt samtal o givande samtal med Svante o Jocke. Rekommenderar ett besök varmt
Trevligt litet scootermuseum , kan varmt rekommendera ett besök där
Om man inte är intresserad av scooters så blir man det här. Trevliga och kunniga människor fulla av kunskap och berättelser. Körde 2x20 mil på min MP3 bara för att besöka platsen och det var värt var enda meter.
Otroligt imponerande som några personer eldsjälar har fått till det. Fritt inträde men tar tacksamt emot ett litet bidrag frivilligt men man får faktiskt en otroligt fin gåva tillbaka om man vill. Mycket fina Scootrar helt i nyskick blandat med väl använda. Finns även ett litet kafé I byggnaden. Absolut väl värd ett besök. Kolla öppettider först.
Om man gillar klassiska plåtscootrar är detta rätt ställe att besöka
En oas i det vackra Kinnekulle området. Fint läge och makalöst trevligt museum. En fin blandning av gamla och äldre scootrar från Europa efter kriget. Bra och kunniga intendenter som på en naturligt och proffsigt sätt informerar om alla utställnings objekt. Ett måste för den som gillar teknik och design. Att det finns kaffe och en vrå att sitta ned i är ytterligare ett plus. Rekommenderas varmt.
Magiskt fin plats, kul med olika typer av Vespor. Barnen älskar vespakarusellen. Ingen entréavgift, bra fika. Öppet på söndagar och väl värt ett besök.
Fantastisk ställa, och trevlig personal. Väl värt ett besök.
Det finns inga ord att beskriva Sveriges enda scooter museum som detta är, med ett sådant fin och trevliga personer som lägger ner sin energi på att har öppet för oss besökare, samt det bemötande man få när man dyker upp på museumet, tack för att ni finns för oss.
En unik plats. Här finns former och fordon på två små hjul. Ett roligt utflyktsmål för såväl familjer som fordonsentusiaster
Comment on this business

to add Scootermuseum map to your website;