facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Scrimshaw

Address: 438 92 Landvetter
City: Landvetter
Zip Code: 438 92


Opening Hours

Monday: 05:30 - 20:00
Tuesday: 05:30 - 20:00
Wednesday: 05:30 - 20:00
Thursday: 05:30 - 20:00
Friday: 05:30 - 20:00
Saturday: 05:30 - 20:00
Sunday: 05:30 - 20:00


related searches: Scrimshaw landvetter restaurant, Scrimshaw landvetter restaurant menu, Scrimshaw landvetter menu, Scrimshaw landvetter prices, Scrimshaw landvetter menu prices, Scrimshaw landvetter photos, Scrimshaw landvetter reviews, Scrimshaw Bar meny
Similar places near
Scrimshaw Bar Scrimshaw Bar 18 meter Trevlig bar, men vilken tråkig man som jobbade i baren, inte ett leende. Det såg ut s...
Reviews
Scrimshaw bar ligger inne på Landvetter flygplats och stället är präglat av miljön som en flygplats har skapat. Här har de knappt någon konkurrens om kunderna och då är det lätt att ta lite extra för dryck och tilltugg. Tre svaga stjärnor får de för enkel miljö och dyra priser. Det som lyfter är den trevliga kvinnan som serverade oss med ett gott härligt humör.
Var och drack en öl innan vi skulle ta flyget till gdansk, träffa världens trevligaste Marie i baren! Vi blev så glada och fick många fina restips
Svindyrt, 153 kr för en stor stark, och dessutom ganska dålig service och attityd. Gå hellre till O’Learys.
En del tråkiga platser som borde kunna göras trevligare. Lika mysiga som en busshållplats! Öppettiderna kan vara bättre. Räksalladen för tunn, en brödskiva hade gjort det bättre.
Helt ok ställe för några öl innan avfärd. Höga priser som på alla flygplatser.
Trevlig bar, men vilken tråkig man som jobbade i baren, inte ett leende. Det såg ut som han inte tyckte om sitt jobb. Var där 2019-03-22 vid 17-tiden.
Dyrt. Som på alla flygplatser
Mycket trevlig personal!
Översatt av Google En trevlig öl men inte värd £12/€14 per drink. Skulle ha varit trevligt att se en meny i baren, men då antar jag att folk bara skulle gå någon annanstans. Original A nice beer but not worth £12/€14 per drink. Would have been nice to see a menu at the bar, but then I suppose people would just go elsewhere.
Översatt av Google Underbar personal. Marie, bartendern, var fantastisk. En riktig älskling! Hon och den fantastiska champagnen sparade verkligen vår tid på flygplatsen. Original Wonderful staff. Marie, the bartender, was amazing. A real sweetheart! She and the fantastic champagne really did save our time at the airport.
Comment on this business

to add Scrimshaw map to your website;