facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SE Mattor

About

Vi grundads 2020 och är ett dotterbolag till SE möbler. Trots nystartat företag besitter vi en erfarenhet på över tretio år inom mattor. Ett tryggt e-handel, låga priser och snygga mattor är något som vi kan garantera.



"Vi är ett dotterbolag till det välkända möbelföretaget SE Möbler. Vårt främsta syfte är att ge kunden en mångfald av mattor för de lägsta priserna med den bästa kvalitén. Vi såg en stor efterfråga inom mattor och därför tog vi tillfället i akt och startade detta företag för att tillfredsställa efterfrågan. Med erfarenhet i dryga trettio år och ett väletablerat moderbolag kan vi garantera dig ett snyggt och billigt sortiment med en trygg e-handel. Vår webbshop har öppet 365 dagar om året med fri frakt, fri retur och snabb leverans. Kundnöjdhet är vad vi eftersträvar.Besök gärna vår hemsida “semattor.se” för mer information."
Address: klockarvägen 114, 15155 Södertälje
City: Södertälje
Zip Code: 15155


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 12:00 - 16:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: SE Möbler, Billiga mattor, Mattadirekt, Rusta, Kungs mobler
Similar places near
Alba Service AB Alba Service AB 4 km Har anlitat dem till och från under många år. I regel har de varit bra men några till...
Reviews
Fick min matta efter två dagar, snabbt och smidigt. MYCKET nöjd med min beställning. Rekommenderar denna firma starkt. Extremt proffesionellt. Tack SE mattor.
Fin matta till ett bra pris, skulle inte säga att kvalitén är superbra, därav 3 stjärnor. Mattan är inte helt rak/jämn på båda kortsidor, annars hade jag gett 5 stjärnor
Jag är jättenöjd med semattors internet-tjänst. Hemsidan var vädigt fin och enkel att navigera. Mattorna hade bra beskrivningar och bra bilder. De låga priserna för de kvalitativa mattorna var positivt överraskande. Hemsidan använder klarnatjänsten, som underlättade min betalning. Mina 2 mattorn levererades snabbt till mitt hem och de ser precis ut som i hemsidans proffsiga bilder! Dessa faktorer är anledningen till varför jag ger SE Mattor toppbetyg! 1. Fin och enkel hemsida som innehåller bra information och proffsiga bilder på mattor. 2. Klarnas betalningstjänst underlättade betalningsprocessen. Köp nu, betala sen! 3. Mycket god kundservice som besvarade frågor kvickt. 4. Mattor med mycket bra kvalité till otroligt låga priser. 5. Hemleveransen levererades inom den lovade tidsramen.
Mycket välkomnande och bra service som hjälpte mig med att hitta de mest passande mattorna för mitt vardagsrum och sovrum. Pålästa och kunnig personal som gav bra information kring alla olika typer av mattor och som även rekommenderade flera olika varianter efter att jag hade visat bilder på hur mina rum och hur inredning såg ut. Butiken var väldigt stor och öppen med ett mycket stort utbud på mattor. Butiken sitter även ihop med "SE möbler" vilket innebär att man kan hitta passande möbler och inredning till mattorna. Fasaden och själva butiken gav ett mycket proffsigt intryck! Priserna på mattorna var mycket lägre än vad jag såg hos andra företag vilket överraskade mig väldigt positivt. Jag är väldigt nöjd med mitt köp då jag fick två fantastiska mattor i toppkvalitet utan att överskrida min budget. Jag fick tillochmed hem superfina kuddar och dekorationer eftersom att priset var superbra. Rekommenderar!
Beställde en matta från online-butiken. Mycket smidig tjänst med Klarna-betalning. Kundservice svarade snabbt på mina frågor. Även gratis frakt. Bra kvalité till mycket billigt pris, klart köpvärt. Leveranstiden stämmer överens till vad de lovar. Jag ger 5 av 5 stjärnor av hela upplevelsen. Mvh, Niklas
Stort utbud i olika prisklasser. Vi var verkligen nöjda med våra två mattor som vi köpte från dem. Märkesmattor till bra pris i förhållande till andra butiker runtom i Sverige. Personalen var väldigt trevliga och kunde sin sak! Skulle starkt rekommendera SE mattor!!
Supernöjd efter mitt besök hos SE Mattor. Fick väldigt bra hjälp av kunnig och engagerad personal. Mattorna de erbjuder är i toppkvalité för väldigt förmånliga priser. Jag är supernöjd med mina mattor. Tack för fantastisk service och utbud!
Väldigt bra kvalite till låga priser, Jävligt bra kundservice där personalen var väldigt trevliga och engagerade i att hitta det som passar en bäst!
Frugan köpte matta till vardagsrummet och tyckte den var mycket trevlig, Snabb leverans dessutom.
Super fin butik och super bra service! Har hittat min favvomatta!
Comment on this business

to add SE Mattor map to your website;