facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Seapro.se

Seapro.se

About

Seapro säljer det mesta du behöver för att ha roligt i och nära vatten. Vi jobbar utan onödiga mellanhänder och säljer direkt till dig som slutkonsument!

Story



Seapro grundades av Mats och Magnus 1999 i Solna. Båda hade vid starten mångårig erfarenhet från dykbranschen som instruktörer och från arbete i dykbutiker. Såsom certifierade både Naui och Padi instruktörer samt utbildade inom Cmas och Iantd och givetvis hängivna dykare gör att vi båda har en gedigen erfarenhet. Intresset för vatten gör att även en hel del surfing, wakeboardåkning och långdistanssimning finns på vår lista över favorit aktiviteter. Bland annat så finns flera deltaganden i tävlingar såsom Vansbrosimmet och Vätternrundan med i listan över aktiviteter. Vårt stora intresse för vattensport gör att vi har mängder av erfarenhet och råd att dela med oss av.

Genom att importera direkt från tillverkare och sälja till slutkonsument så hoppar vi över alla onödiga mellanhänder och erbjuder kvalitetsprodukter till väldigt överkomliga priser. Seapro är distributör för bland andra NOC, Aropec och Aquatec.

Seapro satsade stort på webförsäljning redan 2004 och blev snabbt verksamhetens grundstomme. I september 2011 flyttade Seapro till nybyggda ändamålsenliga lokaler för att fullt ut satsa på webförsäljning.

Med snabba leveranser, fria frakter vid köp över 300kr och trettio dagars öppet köp med fri returfrakt så har många upptäckt hur smidigt och säkert det är att handla i vår webshop.

Vi ställer årligen ut på Båtmässan i Göteborg (februari) och Allt för sjön i Stockholm (mars).

Följ oss gärna på Facebook för att alltid vara uppdaterad med det senaste.

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna!

Mats och Magnus



"Seapro säljer våtdräkter, simutrustning, snorkelutrustning och dykutrustning direkt utan onödiga mellanhänder. Du hittar allt direkt i vår webshop."
Address: Rallarvägen 41, 18440 Åkersberga
Phone: 08-7305599
City: Åkersberga
Zip Code: 18440


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 16:00

Similar places near
Skärgårdsassistans Skärgårdsassistans 275 meter Bastuflotten är bara BÄST! Passar perfekt till svensexor/grillfest. Proffsigt bemötan...
Fler Bollar i Luften AB Fler Bollar i Luften AB 795 meter Fantastiska jongleringsbollar! Fint förpackade, sköna i händerna och tydlig instrukti...
Diana's Design Diana's Design 981 meter Bra och trevligt shopping av växter, fina möbler, glass mm. Bra med parkeringsplatser...
Smycka- Åkersberga Smycka- Åkersberga 1 km Smyckesbutik
Fusion Mineral Paint Sverige Fusion Mineral Paint Sverige 1 km Favoritaffär när det kommer till färg! Har provat andra målarfärger men fastnat för d...
Italienska Väskbutiken Italienska Väskbutiken 3 km www.vaskbutiken.se Webshop Italienska Väskbutiken Väskor från Italien - klassiskt ita...
Reviews
Fick bra råd och tips inför köpet av Magnus på Seapro. Produkten är precis som beskriven och håller av allt att döma hög kvalitet. Har just packat upp dräkten och provat. Ska användas imorgon, återkommer om jag har ny info. Smidigt att kunna betala med Swish. Relativt snabb leverans.
Alltid snabba och trevliga. Helt otroligt bra support om något behöver bytas eller om man har några frågor. Stark rekommendation att handla av dem!
Jättebra utbud, super bra och så snabb kundservice att de kontaktar dig före du kontaktar dom
Väldigt snabb leverans och bra kvalitet till lågt pris Rekommenderas varmt Thomas
Väldigt bra och med oslagbar kundservicesträvan. Löste även att få tag i dyra och ovanliga produkter åt mig. Rekommenderas varmt.
Snabba på att skicka och returer funkade suveränt. Mycket nöjd med mina köp.
Snabbaste leveranserna, bra och smart förpackat. Inga onödigt stora lådor för en liten vara.
Alltid bra service. Det går snabbt och lätt att beställa från Seapro. Otroligt smidiga vid reklamationer, så man känner sig trygg.
Helt fantastiskt snabb leverans , beställde på måndag fm och hade min våtdräkt på tisdagen . Rekommenderas varmt.
Beställde våtdräkt till barn för ett bra pris. Snabb leverans var det också.
Comment on this business

to add Seapro.se map to your website;