facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Seasalt Kitchen

"Vi uppdaterar öppettider under årets gång! Vi har beslutat att vi nu kommer köra helt på Drop-in, alltså ingen bordsbokning. Gå gärna in på vår facebook eller följ oss på Instagram där vi uppdaterar löpande under året! Varmt välkomna till Seasalt Kitchen!"
Address: Södra Hamnplan 5 , Färjestaden 386 31, H, SE
Phone: +46 485 50 35 06
City: Färjestaden
Zip Code: 386 31



related searches: Seasalt kitchen menu, Seasalt kitchen clothing, Seasalt kitchen reviews
Reviews
OTROLIGT god mat!! Jätte bra service och man kände av den goda atmosfären mellan personalen. Är du sugen på en smak explosion så är detta rätt ställe. Vi kom under lunch ruschen och ändå kom maten in snabbt. Rekommendera starkt. Vegetariska alternativ: Det fanns halloumi som alternativ Tillgänglighet för rullstol: Fanns ramp upp Specialkost: Dom kunde lösa det mesta på menyn för att anpassa ens behov
Fantastisk mat, vällagat och generöst. Genuin och härlig atmosfär med väldigt trevlig och välkomnande personal!Mat: 5/5
Otroligt trevlig personal och fantastisk fish n chips!!Mat: 5/5
Blandad upplevelse men tyvärr sämre än tidigare besök. * Calamares som smakade halvfabrikat * oljig mat hade behövts något fräscht på tallriken, vad som helst, för att bryta av * helt smaklösa såser både aiolin och remouladsåsen. När detta framfördes på ett välmenat och absolut inte otrevligt sätt till personalen fick vi ett väldigt lojt bemötande. Skagenröran var mycket god men det är tråkigt när det är det bästa på en tallrik som kostade 255kr...
Trevlig restaurang vid sjön i Färjestad. Jag beställde grillad lång kokt högrev, som smakade jätte gott. Rekommendera hel portion av mussel soppa, lyxig servering. Samt Fischer and chips, var också gott. Trevlig personal.
Super bra! Rekomenderar:Mat: 5/5
Vi var den första kunden i kön in för att äta middag där, men vi blev sist med att ta beställning. Andra kunder som kom efter oss fick ta beställning först medan vi fick sitta och vänta jättelänge. Förrätten, den Klassiska med musslor i, var jättegott och värt priset. Huvudrätten vi beställde var högrev och hambugare det smakade skitttttttttt dåligt. Det visade sig att högrev var ett kokad kött och hambugarköttet kom i smulor. Inte alls värt priset. Om jag ska äta där igen så beställer jag heller förrätt och skipa huvudrätterna för de var super äckligt.
Oj vilken god mat! Super mycket folk så vi fick stå i väntelista en timme typ.. men wow vad gott det var! Personalen var underbar också! Vi åt högrev, Chevrè o kladdkaka till efterrätt. Inte jätte många drinkar att välja på, men de fixade några. Champagne fanns tyvärr inte heller så det blev Prosessco. Men så gott!
Restaurangen som lyfter hela Färjestadens hamn alltid lika gott och mysigt att besöka Seasalt, under sommaren spelas det ofta trevlig livemusik.
God mat! Trevlig och välkomnande personal. Alla fyra njöt!Mat: 5/5
Comment on this business

to add Seasalt Kitchen map to your website;