facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SeaSea Båttillbehör

SeaSea Båttillbehör

About

Tillsammans är vi nu Nordens största butikskedja för båttillbehör. Det är vi stolta över! Finns inte SeaSea på din ort än? Beställ här på seasea.se och få levererans hem till dig.

Address: Svarvarvägen 8, 14250 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7775200
City: Skogås
Zip Code: 14250


Opening Hours

Monday: 09:30 - 18:00
Tuesday: 09:30 - 18:00
Wednesday: 09:30 - 18:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 09:30 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Erlandsons brygga, Hjertmans, SeaSea Göteborg, Erlandssons Brygga, Marinshopen, Watski, Watski AB, Benns
Similar places near
JMI-Sweden JMI-Sweden 2 km Junior Masters Invitational Presented by ALEXANDER NORÉN Tävlingen bygger på 50 öppna...
Reviews
Dom hade ett smart system för att hålla koll på hur många som va inne i butiken. Trevliga och hjälpte när man frågade. Tyvärr hade dom inte det jag behövde inne.
Åkte till den butiken för att handla ,ville ha hjälp av personalen i kassan men han tyckte att data skärmen var mycket roligare än att hjälpa kunderna ,väntade länge på att få hjälp ,tröttnade åkte till en annan firma .
Bra pris på produkten jag sökte. Denna gången var jag en krånglig kund och behövde lämna tillbaka den. Det var inga problem. Snabbt och smidigt. Kommer tillbaka!
Mycket trevlig och kunnig personal
Jättetrevlig och hjälpsam personal, bra utbud. Kommer besöka många gånger!
De sålde mig en toalett som de kallade visningsexemplar. Men den var trasig och uppenbart inte ny. De har lovat mig att byta ut den trasiga Jabscopumpen som var helt sprucken inuti. Men inte något prat om kompensation.
Helt ok priser för att vara båtgrejer och bra sortiment. Lite varierande kjndbemötande beroende på vilken personal man får hjälp av men på det stora hela min förstahandsdestination när jag ska ha grejer till båten.
Bra urval och hjälpsam personal.
Rätt sak till rätt sak
Comment on this business

to add SeaSea Båttillbehör map to your website;