facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SEAT Malmö

SEAT Malmö

Story

SEAT, S.A., eller Sociedad Española de Automóviles de Turismo, är den enda biltillverkaren i Spanien, och grundades för över 61 år sedan. Vi utvecklar och tillverkar våra bilar i Martorell, 30 km utanför Barcelona och finns i mer än sjuttio länder över hela världen och producerar omkring 400.000 bilar om året.

SEAT är nu ett helägt dotterbolag till tyska Volkswagen Group. Detta, och det faktum att vi är en av de yngsta europeiska biltillverkarna, gör det möjligt för oss att förena nytänkande och innovation i vår filosofi och våra metoder med resurser och kunskap hos en av världens mest välrenommerade fordonstillverkare.
SEAT har nu funnits på den svenska marknaden i 20 år. SEAT Malmö är en av Sveriges största återförsäljare av SEAT bilar och är en del av Din Bil Sverige AB.

Det långsiktiga målet är att 2018 ha ett sortiment på upp till fyrtio produkter och en ordentligt utökad marknadsandel, speciellt i på den östeuropeiska marknaden.
Vi är ett dynamiskt, designdrivet och ungdomligt företag som strävar efter att nå nya höjder för din upplevelse av kvalitetsbilar.

Vi är spanska. Och tyska. Vi är passionerade perfektionister. Vi är känslomässiga tekniker. All vår kunskap är allt det som du upplever. Vi ger design ett syfte. Vi ger liv till tekniken. Vi är SEAT.

Address: Agnesfridsvägen 183, 213 75 Malmö
Phone: 040-380280
City: Malmö
Zip Code: 213 75



related searches: SEAT sweden, CUPRA, CUPRA Sverige, SEAT Stockholm, Bygg din seat, Audi Malmö, Din Bil Sverige AB, Cupra Formentor pris
Similar places near
Gtechniq Sverige Gtechniq Sverige 87 meter
Södertorps Bilservice AB Södertorps Bilservice AB 120 meter Har varit kund i 10 år och är mycket nöjd. Alltid trevliga och det går inte att göra ...
Bilprovningen Bilprovningen 508 meter
Reflex biltvätt Rosengård Reflex biltvätt Rosengård 2 km Hos Reflex Biltvätt får du alltid ett glatt och trevligt bemötande. Du kan räkna med ...
4B’s Auto AB 4B’s Auto AB 5 km Super nöjd med min Volvo v50 2010:a. Köpet gick snabbt och enkelt, inget strul och pr...
UJS Bildelar AB UJS Bildelar AB 6 km Det är mycket fina Grejer
RS Wash RS Wash 6 km Har fått husbilen tvättad, den blev otroligt fin,som ny! Bra jobbat och rimligt pris!...
Reviews
Mycket bra kundservice... En extra stjärna när vi får vår nya bil kanske
Trevlig personal och en trevlig bil att testa
Snabb och bra hjälp, alla är trevliga och hjälpsamma
Tråkigt att man inte kan beställa vid kassan. Blir uppmanad att knappa in allt själv. God mat!
Trevlig säljare. Blev dock inget bilköp.
Bra nya bilar
Comment on this business

to add SEAT Malmö map to your website;