facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SEB

Address: Storgatan 63 A , Höganäs 263 31, M, SE
City: Höganäs
Zip Code: 263 31



related searches: SEB banka, SEB Group, SEB artist, SEB singer, SEB Frankfurt, SEB Deutschland, Seb name, SEB Careers
Reviews
Vägrar att låta sina kunder ta ut kontanter på annat vis än via bankomat, ett sätt som dessutom är kraftigt begränsat med uttagsgräns på 10tkr, ett löjligt lågt belopp med hänsyn till den skenande inflationen. - Värdelös service & arrogans - Dyra - Otillgängliga Har hellre mina pengar i en skokartong än hos dessa bedragare.
Väldigt dålig Bank, service och bemötande från personal. Allt från kontoret till kundtjänst på telefon!!!! Förtjänar inte ens en stjärna.
Bank är inte bra måste ha tid för allt inte bra jag ska resa jag behöver fixa bank id jag har faktura att betala ett exempel i Swedbank de hjälper utan tid bara tar lappar och väntar din tur
Riktigt dålig service. De stackarna som sitter i "kundservice" med betoning på service borde adressera sina chefer om att läget är illa. Jag har varit på banken 3!!! gånger senaste veckan och haft ca 10-15 nr framför mig och de lyckas serva ca 5 två personer på en timme, 60 min. Katastrofdåligt! Vill ni ha bankkunder?
Ingen service. Kö tid är löjliga långa. 3 personer som jobbar idag och varje kund tar minst 10 min, det är bara att räkna hur lång tid måste man vänta. Man undrar värför har man en så stor byggnad och själva kund motagningen är inte större än 100m2 typ.
Dåligaste bank, dåligt bemötande, dåligt service. Dra ut på tiden, SEB jobba som sengångare.
FRUKTANSVÄRT DÅLIG BANK!! MIN MAMMA FÅR ALLTID GÅ DIT FLERA GGR SÅ SOM DOM FÖRKLARAR SAKER!!! INGEN UTTAGSAUTOMAT MER OCH INGEN INFORMATION!!! Min mamma har väldigt ofta problem med denna bank ATT HJÄLPA ÄLDRE PERSONER ÄR INTE DERAS OMRÅDE!!! NU FÖLJER JAG MED MAMMA DIT VARJE GÅNG!!!!
Efter två uppringningsförsök utan svar återstår bank på telefon med över en timmes väntetid. Först nu är klockan 14.55.
Oftast ont om folk men tempot lågt. Servicen för mer avancerade ärenden, bortanför kassorna, bra.
Riktigt värdelösa, dåligt bemötande, nedvärderar, testa hellre med Sparbanken Ekeby.
Comment on this business

to add SEB map to your website;