facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Securitas Group

Securitas Group

About

Securitas is a knowledge leader in security with more than 370,000 employees in 58 countries in North America, Europe, Latin America, Middle East, Asia and Africa.



"Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag och en del av Securitaskoncernen som finns och verkar i 47 länder. Securitas värdegrund Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet är ledorden i företaget och genomsyrar vårt arbete i alla led. Något som även vägleder våra medarbetare i sin dagliga kontakt med kunder, kollegor och i det samhälle vi verkar i.Securitas arbetar progressivt med att förbättra och utveckla dagens säkerhetslösningar i en värld där riskerna ständigt förändras. Något som ställer höga krav på oss som företag men också våra medarbetare och den tekniska utvecklingen. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning är stommen i vår verksamhet och vårt mål är att uppfylla de krav och den trygghet som våra kunder efterfrågar."
Address: P.O. Box 12307 (visiting address: Lindhagensplan 70), SE-102 28 Stockholm
Phone: +46104703000
City: Stockholm
Zip Code: SE-102 28



related searches: Securitas Frankfurt, Securitas jobs, Securitas Login, Securitas Oracle, Securitas Berlin, Securitas wiki, Securitas AB, Securitas address
Similar places near
AVARN Security Sverige AVARN Security Sverige 837 meter Bästa säkerhetsföretaget, soeciellt bra på parkering.
safetly safetly 4 km Väldigt proffsigt bemötande från er på Safetly, Vd:n framför dialoger med kunder av e...
SIS - Swedish Investigation Services SIS - Swedish Investigation Services 175 km Har du information om ett brott, korruption eller bedrägeri m.m som du kan ge informa...
Reviews
Dåligt med 12 månaders uppsägningstid. Finns ingen som har så långt tid. Brukar vara 1-3 månader. Fruktansvärt dåligt.
Jag har jobbat med Securitas och kan inte utverdera deras tjänster. Som arbets partner bra Bro rutiner när man är inne i lokalen.
Fin liten strand med fotbollsplan
fungerar dåligt, skyller på olika saker vid inbrott samt 12 månader uppsägning.. efter att ha fått veta per tel 2 gånger att det är 3 månader..
Sveriges största och också bästa säkerhetsföretag. Har i särklass störst resurser och kunnande inom branschen i alla fall lokalt. Tack vare den även globala bra närvaron har företaget också möjlighet att lösa större internationella uppdrag. Är dessutom en total säkerhetsleverantör med en såväl tekniskt som personellt kunnade.
hej kanon att ni finns Securitas men jag bor granne med er och jag tänker lite så här alla snusar röker mm men utanför er huvud entre på Lindhagens gatan 70 så ser man hur alla står och röker inte bara ni i uniform men ni syns ju mest vilket e bra men inte när ni knäpper i väg fimparna rakt ut på trottoaren skulle man inte kunna sätta upp eller montera nån slags cigg hållare eller dylikt ser ju inget viddare ut utanför er huvudingång . pasar på att önska er god jul och gott nytt år med Med vänlig hälsning Owe h
Bra de strosar runt i butikerna
Det som föranleder 5 stjärnor är det fina bemötande vi fick när min mors rullator blev stulen inne på Indiska, Drottninggatan. Vakten lyssnade och antecknade mitt mobilnummer. Nån timme senare ringer han och berättar att rullatorn är återfunnen! Vi befann oss då på Gudrun Sjöden och dit kom tre stadiga väktare med rullatorn! Lycka!
Jobbat 3år som Ov och väktare,trivs väldigt bra,stabilt företag med kompetenta kolegor.
Rätt segt och få pbot av dom.. för att dom ska "städa" gatan varje månad
Comment on this business

to add Securitas Group map to your website;