facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Securitas

Securitas
"Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag och en del av Securitaskoncernen som finns och verkar i 47 länder. Securitas värdegrund Ärlighet, Vaksamhet och Hjälpsamhet är ledorden i företaget och genomsyrar vårt arbete i alla led. Något som även vägleder våra medarbetare i sin dagliga kontakt med kunder, kollegor och i det samhälle vi verkar i.Securitas arbetar progressivt med att förbättra och utveckla dagens säkerhetslösningar i en värld där riskerna ständigt förändras. Något som ställer höga krav på oss som företag men också våra medarbetare och den tekniska utvecklingen. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning är stommen i vår verksamhet och vårt mål är att uppfylla de krav och den trygghet som våra kunder efterfrågar."
Address: Ängsvägen 7, 44431 Stenungsund
Phone: 0104701000
City: Stenungsund
Zip Code: 44431



related searches: Securitas Frankfurt, securitas.com login, Securitas jobs, Securitas Oracle, Securitas Berlin, Securitas pay, Securitas Deutschland, Securitas wiki
Similar places near
Prevent Safety Solutions Prevent Safety Solutions 4 km Väldigt härligt ställe och medarbetare.
Reviews
Svarar snabbt men genom numret så kommer man till en växel så hela processen blir rätt så omständig i slutändan när man försöker berätta stad, län address och område till en som svarar i Stockholm för att sedan bli kopplad till en förare som förhoppningsvis inte är en timma bort.
Comment on this business

to add Securitas map to your website;