facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Segelstorps Simskola

Segelstorps Simskola

Story

Segelstorps simskola drivs sedan ett antal år tillbaka av Ängelsbäck-Segelstorps badförening. Under sommaren erbjuder vi simskola för barn från 3 år och uppåt. På simskolan arbetar 3 utbildade simlärare, med många års erfarenhet i verksamheten, och en simlärarassistent för att ditt barn ska bästa möjliga simundervisning. Vi arbetar enligt Svenska Livräddnings Sällskapets rekommendationer.

Simskola hålls i två stycken treveckorsperioder, v 26-28 och v 29-31.

Products

Segelstorps simskola erbjuder simskola för alla barn från 3 år och uppåt.

För de minsta barnen, 3-5 år, rekommenderar vi SIMLEK. I denna grupp tränar vi vattenvana och vårt främsta mål är att bli kompis med vattnet. I simlekgruppen har vi ett mindre antal elever än i de övriga grupperna. Detta för att skapa ytterligare trygghet för barnen.

För barn från ca 5 år och uppåt erbjuder vi NYBÖRJARE/FORTSÄTTNING. Här tränar vi vår vattenvana samt arm- och bentag, med målsättningen att lära oss simma och att ha roligt samtidigt.

För de barn som redan kan simma 25 meter eller längre och vill fortsätta gå i simskola och utvecklas ännu mer erbjuder vi MÄRKESTAGNING. I denna grupp tränar vi och utvecklar bröstsim, ryggsim, dyk och livräddning. Mycket fokus ligger på simning och på att ta märken.

Address: Segelstorpsstrand, 269 92 Båstad
Phone: 0708119233
City: Båstad
Zip Code: 269 92



related searches: Simskola Torekov, Båstad kommun
Similar places near
Torekov Art Center Torekov Art Center 9 km Mycket fina hantverk.
Starling Heights Starling Heights 9 km Vi erbjuder samtal och kurser i mindfulness med olika inriktningar. We offer counsel...
Koordinator inom besöksnäringen Koordinator inom besöksnäringen 10 km Denna sida är till för tidigare, nuvarande och framtida studerande. Koordinator inom ...
Comment on this business

to add Segelstorps Simskola map to your website;