facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sekelskifte

Sekelskifte

About

Tidstypisk bygg & inredning. Vi brukar kalla oss för ett byggvaruhus med historisk knorr!

Sekelskift grundades 2010. 2018 blev vi utsedda till Gasell-företag i tävlingen där Dagens Industri uppmärksammar de snabbast växande företagen i Sverige.

Story

Hos oss hittar ni förmodligen Sveriges bredaste sortiment av bygg- och inredningsprodukter i stilarna nyrenässans, jugend, nationalromantik och nordisk klassicism, dvs arkitekt- och inredningsstilarna som var populära i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet.

Våra produkter är nyproducerade i klassisk stil. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka vårt produktsortiment. Saknar ni någon produkt eller har idéer som ni vill ha hjälp att förverkliga, hör av er till oss så försöker vi hjälpa er. Vi tar också tacksamt emot alla former av feedback, förslag, inspirationsbilder och information.

Address: Karlavägen 7, 114 24 Stockholm
Phone: +46841009325
City: Stockholm
Zip Code: 114 24


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00


related searches: Sekelskifte konsol, Sekelskifte blandare, Sekelskifte krönlist, Sekelskifte dörrar, Utomhusbelysning Sekelskifte, Fontini sekelskifte, Sekelskifte toalett, Dörrfoder Sekelskifte
Similar places near
K Bygg & Grund K Bygg & Grund 6 km Största byggvaruhuet närmast mej givetvis allt i bygg och proffsgrejer. Dit ska jag i...
Ekesiöö Ekesiöö 7 km Hur har dessa monster byggbutiker råd att ha öppet?? Trööööött personal
Bygma Bygma 9 km Bra sortiment för den som murar och putsar trevlig personal.
Byggbudet Byggbudet 14 km Byggmaterial och hyrmaskiner med expressleverans.
Reviews
Bra varor och utbud, leveranstidernsa är dock alldeles för långa och kundtjänst svarstider likaså.
Otroligt vackra inredningsdetaljer från förr!
Bra produkter och läge. Dock negativ upplevelse av att ha fått fel vara och efteråt inte erbjudits någon kompensation för de merkostnader som detta inneburit i form av ytterligare ett besök av elektriker för installation, annat än en tvål.
Ett trevligt bemötande och bra samtal med en ung kvinnlig försäljare som visade mig fina kakelplattor. Jag köpte och hon fixade så jag kunde hämta ut dom under middagen på deras lager. På väg mot blekinge igen och så nöjd över förstklassig service när den är som allra bäst. Tack för att ni finns. Mvh Anders
Väldigt fint ställe med duktig och hjälpsam personal som gör de lilla extra. Rekommenderar starkt!
Bra prylar och service!
Jättefina produkter som oftast är rimligt prissatta. Butiken är supertrevlig, tyvärr är personalen i butiken rätt dryga därav lite lägre betyg. Har handlat via shoppen vilket gick bra.
Mycket trevlig butik med kunnig och trevlig personal. Mycket bra utbud och fin kvalite.
Comment on this business

to add Sekelskifte map to your website;