facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åsens Gård Islandshästar

Åsens Gård Islandshästar

About

Vi bedriver ridskola, turridning, kurser, privatlektioner, ridläger, skräddarsydda arrangemang med islandshästar.

Story

Vi bedriver ridskola, turridning, kurser, privatlektioner, ridläger, skräddarsydda arrangemang med islandshästar.

Address: Syllinge 32, 43266 Veddige
Phone: 0701314774
City: Veddige
Zip Code: 43266


Similar places near
Yogavandring.se Yogavandring.se 5 km Vi arrangerar vandringar i vacker natur med yoga och guidad närvaroträning, i Västsv...
Reviews
Jag ska börja min andra terminer och har lite häst och ridana sen innan. Jag har lärt mig så mycket och fick en favorit häst första lektionen Det bästa är att man får inte bara rida utan får även göra mycket i stallet. Om man rider på söndagar får man även ta in hästarna Rekomenderar!
Jag hade bokat en lektion till mina tre tjejer som de avbokade 1,5 timme innan då jag hade synpunkter på anläggningens COVID policy. Rättare sagt avsaknaden av en sådan. Jag trodde att det var en självklarhet att företag skyddar sina anställda och andra elever/besökare genom att inte tillåta personer med förkylningssymtom på anläggningen. Jag avbokade därför en av mina tjejers lektion tidigt imorse. Ägaren meddelade mig då att jag fick betala för ridturen iallafall pga sen avbokning. Jag framförde då att jag tyckte att gården borde följa myndighetens rekommendationer kring förkylningssymtom. Ägaren talar då om för mig att hon inte gillar min ton och därför avbokar hon tjejernas ridning, bara sådär. Hon hade tydligen rätt att avboka pga av att hon inte gillar min ton men jag fick inte avboka pga symtom på COVID. Känns schysst. Här hade jag ordnat så att barnens pappa skulle arbeta hemifrån så att jag kunde åka med de andra tjejerna. Tjejerna stod fullt påklädda och hade längtat i en vecka. Så himla oschysst! Ett företag måste väl kunna ta emot konstruktiv kritik!
Härlig uteritt på väldigt fina islandshästar.
Comment on this business

to add Åsens Gård Islandshästar map to your website;