facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SF Filmstaden

SF Filmstaden
"Filmstaden Växjö är en del av Sveriges ledande biografkedja Filmstaden fd. SF Bio. Du kan hitta mer information, boka biobiljetter, få kontakt med vår kundservice och svar på vanliga frågor på vår webbsida eller i appen."
Address: Oxtorget 10 , Växjö 352 32, G, SE
Phone: +46 8 562 600 00
City: Växjö
Zip Code: 352 32



related searches: SF Anytime, Filmstaden Stockholm, Filmstaden Lund, Filmstaden Göteborg, Filmstaden Linköping, Filmstaden Söder, Filmstaden västerås, Filmstaden Uppsala
Reviews
Bio staden i Växjö är #InteEnBioFörAlla blev ombedd att lämna biosalongen på DC super pets filmen för att min 6 månader inte var knäpptyst hon gnydde lite i pappas famn när jag plockade up hennes saker från det trånga utrymmet vid mina fötter. Så fick lämna dotterns pappa och en 11 åring och vandra de tomma gatorna en Söndag i Växjö med dottern i famnen sista 50/45 minuterna. Dottern grät aldrig högt eller lätt mer än något annat barn som pratar under bion. Personalen var besvärade över att behöva betala tillbaka min biljett och sa nästan uttryckligen att jag/vi inte var välkomna tillbaka med dottern förrän hon var äldre. #ÅtervänderAldrig. #REKOMMENDERASEJTILLFÖRÄLDRAR. #ENSTJÄRNAÄRMINIMUM
Avatar 2. Spännande och tiden bara gick. Ingen tanke att det skulle vara tre timmar.
De är okej. Men förstå inte varför folk gå på bio för o sitta o prata med varandra så de förstör upplevelsen för andra
Trevligt att gå på bio ibland, trevlig personal mysig miljö tråkigt att man inte får ha medhavd godis.
Det är en speciell upplevelse att gå på bio, och att se film tillsammans med andra
Filmen och lokalerna är mycket bra. Ett VÄLDIGT stort minus för att man tvingas köpa drycker och godis på plats. Det gör att jag numera tvekar allt oftare om att se film på bio.
Fin fint men får man inte ta med eget godis se då till att det finns SOCKER FRITT också.
Snyggt, rent och välskötta lokaler. Gott om utbud på snask, läst och popcorn. Om man hade sluppit känna sig rånad efter att man handlat så hade det blivit 5 stjärnor. Att handla på plats med två grabbar, blir nästan dyrare än biljetterna.
Skön biokänsla med framförallt en riktigt bra lokal genom Salong 1, rymlig och med bra lutning. Lite trånga utrymmen i övrigt, men funktionellt.
Köpa baravderas drick och mat??? Idiotpriser.
Comment on this business

to add SF Filmstaden map to your website;