facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shell

"Välkommen till Shell Täby Motorvägen, här tankar du V-Power, bensin, diesel och E85. Besök gärna butiken för en god kopp kaffe och något mer. Här kan du också köpa Biltvätt hyra släpvagn och besöka en toalett."
Address: Trafikplats Roslags-Näsby, 183 30 Täby
Phone: +46771369369
City: Täby
Zip Code: 183 30



related searches: Shell ClubSmart, Shell Energy, Shell Tankstelle, Shell careers, Shell rewards, Shell - Wikipedia, Shell login, Shell meaning
Similar places near
OKQ8 OKQ8 181 meter En mack som har tvätt både manuell och automat, bilprodukter plus en mindre butik för...
Välkommen in Välkommen in 267 meter Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Circle K Sverige Circle K Sverige 2 km Mycket dålig kundservice. De i kassan var rent ut sagt otrevliga. Gå inte dit!!
Circle K Sverige Circle K Sverige 5 km Mer än en toalett som är välskött, trevlig personal. Kanske en av de bästa Circle K m...
Reviews
Nuförtiden måste man först betala och sedan tanka : Ren och fin toa, biltvätt, fika. Kan köpa ved, blommor, kol och diverse.
Bensinmack som leker mataffär och restaurang samtidigt! Dyr mat förstås men helt ok korvar. Pulvermos!
Ja dom en bensinstation skall vara helt enkelt
Pinsamt utbud på nya Shellbutiken PLOQ knappt något för bilar och ganska otrevlig, ouppmärksam personal. Lär personalen le mot kunderna, ni förlorar snabbhandelskunder varje dag som det är nu. De hade lite godis iaf. så de får en stjärna för det vilket är bättre än noll stjärnor.
Här har omställnigen till fosilfitt tagit fart. Finns inte ens motorolja inne i butiken.
Maken till osmidigare och otrevligare personal har jag inte träffat på. Jag är handikappad. Min passagerare försökte tanka men personalen vägra slå på pumpen. När hon gick in för att fråga så svarade personalen att det var för att de trodde att min personliga registreringsskylt var en utländsk skylt. Icke desto mindre fortsatte de vägra låta oss tanka. Nu för att jag satt kvar bakom ratten. Min passagerare förklarade att jag var rullstolsbunden. Det spelade ingen roll. Då föreslog hon istället att få betala i förskott. Det gick heller inte då det inte stod hennes, utan mitt namn på kortet. Jag skulle vara tvungen att själv komma in och dra mitt kort. Det skulle betyda att jag skulle vara tvungen att köra bort från pumpen och parkera bilen. Min passagerare skulle få plocka ut min rullstol i regnet och montera den. Därefter skulle jag ta mig in, förskottsbetala, hoppa i bilen, montera ner rullstolen, stoppa tillbaka den i bilen, åka tillbaka till pumpen, min passagerare tanka, bort med bilen från pumpen igen så jag kan komma i rullstolen igen, in och kreditera, tillbaka i bilen, in med rullstolen och sedan iväg. Jag valde OKQ8 istället... Tillägas bör att personalen dessutom vägrade komma ut och själva hjälpa till. De stod till och med och pekade och skrattade. Helt otroligt.
intresserad och pigg kille i kassan på nya ploq. hjälpte mig välja torkarblad och bytte enkelt när han hade gett oss fel. positiv och energisk.
jättefin. Bra med sortiment och valmöjligheter. rent fresch och viktigast av allt glada personal: prova gärna korven :
Drivmedel och mat med liten sittdel. Trevlig personal.
Fräscht, stor take-away avdelning, rikliga korvmenyer. .
Comment on this business

Directions to Shell with public transportation


Kanalvägen 30 meters
605
618
627
690
698
Roslags Näsby trafikplats 50 meters
619
Roslags Näsby trafikplats 80 meters
608
609
610
624
624C
626
628
628C
629
639
670
670X
676
676X
680
694
696
699
Roslags Näsby trafikplats E18 80 meters
Näsbydal 90 meters
605
618
627
690
691
961

to add Shell map to your website;