facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shell

"Välkommen till Shell och Shell TruckDiesel i Nyköping Nyköpingsbro Norr, här tankar du V-Power, bensin, diesel och E85. AdBlue pump för tung trafik finns också här. Besök gärna butiken för en god kopp kaffe och något mer."
Address: Vida Nyköpingsbro, 611 95 Nyköping
Phone: +4615558215
City: Nyköping
Zip Code: 611 95



related searches: Shell Tankstelle, Shell Preise, Shell login, Shell Energy, Shell - Wikipedia, Shell stock, Shell oil, Royal Dutch Shell
Similar places near
Shell Nyköpingsbro Norra Shell Nyköpingsbro Norra 19 meter Allt man kan förvänta sig av en bemannad mack längs motorvägen
Nyköpingsbro Nyköpingsbro 24 meter Som alltid skönt att sitta över E4an och se trafiken passera under dig. Skojsam och s...
Välkommen in Välkommen in 114 meter ingen riktig godisbro det är bara en bro med typ godis i o nån trash restaurang.
Välkommen in Välkommen in 114 meter ingen riktig godisbro det är bara en bro med typ godis i o nån trash restaurang.
Shell/7-Eleven Shell/7-Eleven 119 meter Har det mesta i mat väg
Circle K Sverige Circle K Sverige 4 km Bra Mack, rent, städat och trevlig personal!
Preem Preem 4 km Preem är Sveriges största drivmedelsbolag och har ett rikstäckande stationsnät med ci...
OKQ8 OKQ8 5 km Trevlig tjänstvillig personal. Ingen kö men lite ont om parkering.
Gasolmacken Gasolmacken 5 km Dåligt kundservice, kom ditt klockan 14.02 och har inte mer fått en påfyllning pga. d...
OKQ8 OKQ8 6 km Bara bra,inget att klaga på
Circle K Sverige Circle K Sverige 7 km De har bensin, diesel och fordonsgas. Korv, tidningar, bullar och kaffe. Men j-t dåli...
Reviews
Ofräsch toalett däremot kan man gå in till rasta runt hörnet, där var de fräscht å fint Dåligt med baguetter, nästan endast frallor kvar, mitt på eftermiddagen. En färdigsallad kvar med helt brun sallad. Personalen hejade inte utan var upptagen med att scrolla på sin telefon Köpte ist min sallad och min baguette på espresso house jämte.
Smutsiga toaletter, sammanbiten ej välkomnande personal allmänt sjabbigt intryck. Har säkert hög besöksfrekvens men ett hej hade varit trevligt.
Mycket folk men går snabt i köerna!
Vilken besvikelse. Bullen som en dag tidigare på andra sidan varit varm och god bar på den här sidan stel och tråkig. Kaffet var år det svala och sura hållet. Personalen var ok trevlig men jag skulle gissa att de tonårs?, eller äldre tjejer som hängde på macken inte fick personalen att jobba speciellt mycket bättre. Kanske var vi bara där fel tid en lördag kväll men känslan var lite att det som fanns att köpa var det som var kvar från tidigare på skiftet. Dieseln verkade vara något dyrare än andra platser i närheten. Nästa gång kan det bli Nyköping istället för Nyköpings bro om jag är sugen på kaffe vid den här tiden.
Har det man behöver....trevlig personal
Bra rastplats på väg norrut. Välskötta toaletter
Köpte en otroligt välsmakande macka med kycklingröra samt en fräsch dammsugare/punchrulle. Detta sköljde jag ner med en härligt trögflytande drickkvarg. Smakerna satt där dom skulle, men som "Charlie Källström" skriver nedan så förstördes helhetsupplevelsen av råttor och att den lilla klammern på handtaget på bensinpumpen var trasig. Trist att sådana "skitgrejer" ska behöva dra ner betyget till endast två blygsamma stjärnor.
Väldigt ofräsch toalett!
Butiken och toaletten är öppna dygnet runt 7 dagar i veckan
Köpte en toast och hade förväntat mig att den skulle grillas men den värmdes i mikrovågsugn vilket var en besvikelse. Överfyllda papperskorgar utanför lockade till sig råttor. Jag håller inte med Motormännen om att det är länets bästa rastplats 2017.
Comment on this business

to add Shell map to your website;