facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shiatsukliniken

Shiatsukliniken

About

Shiatsubehandlingar, YinYoga och Gong.

Story

Det är när vi slappnar av som vi upptäcker hur spända vi är.

Det fanns en tid i mitt liv då jag inte vågade slappna av på helgen för jag visste någonstans att då hade jag inte orkat gå till jobbet på måndagen. Såklart är det inte hållbart att leva så. För mig ledde det till 2 steloperationer i ländryggen och eftersom det inte fick mig att lugna ner mig så slutade min hjärna att fungera. Under en period stängde den av så fort jag försökte tänka.
Just det här att hela tiden sträva framåt utan att balansera med lugn och ro tror jag leder till vår stora folksjukdom utmattning.
Vår kropp är vår bästa läkare om vi bara låter den få göra sitt jobb. Det börjar med att vi lugnar ner oss och lyssnar inåt.
När jag förstod att jag kan läka mig själv genom Shiatsu, YinYoga och Gong släppte mycket av min fysiska och själsliga smärta.

Min önskan och ambition med ditt besök hos mig är att du ska få en stunds ro i kropp o själ., Yin. Våra liv idag är så fyllda med Yang, som är all strävan och rörelse men väldigt lite Yin. Jag hoppas kunna få guida dig att finna balans i ditt liv så att du kan låta din kropp börja läka.

Address: Vinstorpsvägen 26/Annika Höglund, 23441 Lomma
Phone: 46793392010
City: Lomma
Zip Code: 23441



related searches: Shiatsu massage Malmö
Similar places near
Pilängens Sportcenter Pilängens Sportcenter 381 meter Helt fantastiskt badhus! Så trevligt och vänlig personal!
Studio Justina Studio Justina 600 meter
Harmony Skin Studio Harmony Skin Studio 600 meter Har bara positiva saker att säga om Sofie och hennes behandlingar. Otroligt proffsig....
Topp Till Tå i Lomma Topp Till Tå i Lomma 781 meter Massage delux Jätte skönt och man mår så bra efteråt
WW ViktVäktarna Lomma WW ViktVäktarna Lomma 926 meter Med WW ViktVäktarna skapar du hälsosamma vanor som hjälper dig att gå ner i vikt elle...
Megasun Lomma Megasun Lomma 994 meter Megasun Lomma öppnar Sveriges första Megasun solarium med den senaste tekniken inom H...
Beauty by Fjola Beauty by Fjola 1 km Auktoriserad Hudterapeut sedan 2008
Comment on this business

to add Shiatsukliniken map to your website;