facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shineth Jewelry

"Hos Stefan Salomonssons smyckesateljéi Kronhusbodarna hittar du handgjorda,vackra smycken i många olika stilar. Duhar möjlighet att få gjort ditt egna unikasmycke i samråd med oss.Ni är även välkomna att ta med era gamla guldsmycken och få dem omarbetade till nya vackra smycken.Vi tillverkar handgjorda förlovningsringar och vigselringar i både guld, vitguld och silver.Om du vill ha något graverat så gör vi vacker handgravyr. Vi graverar text i olika stilar, monogram och alla typer av special designade mönster.I butiken så har vi ett stort utbud av både ädelstenar så som diamanter, safirer och rubiner, och en stor mängd mineraler och halv-ädelstenar."
Address:
Phone: +46701182657
City: Gothenburg



related searches: Set to Shine Jewelry, She Shines Gems and Jewelry, Etsy, She shines meaning, The Shine of life
Similar places near
Klockmaster Schutz Backaplan Klockmaster Schutz Backaplan 8 km Trevligt bemötande och fixade batteribyte medans jag väntade. Perfekt
Sunangel Creations Sunangel Creations 12 km Ska åka dit snart
GETSU GETSU 17 km Webbutik med smycken
Reviews
Jag och tre vänner hade bokat en 3-timmarskurs för att fira en födelsedag. Vi hade jättekul och var alla väldigt nöjda med både våra smycken och kursen i sig! Stefan var väldigt tålmodig och hjälpte oss att få till våra smycken så som vi ville att de skulle se ut. Han hade även gjort vegansk fika eftersom två av oss var veganer, vilket uppskattades jättemycket. Vi kommer säkert tillbaka igen i framtiden 5/5!
Köpte en 3 timmar kurs till mig och min mamma i födelsedagspresent, kan nog vara den bästa presenten någonsin! Super härlig personal som var kunniga och supertrevliga, fanns så otroligt mycket olika smycken att göra. Vi hade 3 timmar på oss och vi hann göra mer än vad vi trodde att vi skulle hinna. Ett stort plus poäng för den otroligt gulliga hunden som hängde runt och ville att man skulle klia! Rekommenderar starkt till alla, man behöver verkligen inga kunskaper alls innan man kör igång.
Väldigt trevligt och genuint ställe som jag gärna besöker igen
Vi gick på kurs i Smyckessmide hos Stefan och det var en av de bästa presenterna som man kan ge någon. Stefan var tålmodig och noggrann. Hela personalstyrkan var jätte trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.
Trevligt bemötande mot både vuxna och barn på silversmideskurs. Otroligt duktiga hantverkare både Stefan och Ismael som hjälpte oss att göra fina ringar. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Stefan Salomomsson Smyckesmide med värme!
Fruktansvärt bra service och Stefan var väldigt hjälpsam. Fin lokal med välutrustad smedja. Tyvärr kan jag inte ge 5 stjärnor då jag inte hade råd med den specialbeställning jag ville göra så jag vet inte vad resultatet hade blivit. Men det hade säkert blivit ett väldigt vackert smycke.
Fick hjälp att göra precis den guldring jag ville ha, snabbt och till bra pris. Hade nästan gett upp efter försök på flera andra ställen. Kan bara rekommendera!
Comment on this business

to add Shineth Jewelry map to your website;