facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shit Pommes Frites

Shit Pommes Frites

About

Recept:
Tillsätt schyssta råvaror hämtade från seriösa leverantörer.
Koka länge med kärlek och glädje!
"Shit pommes frites vá gott"

Story

Hamburgare, Pizza, Gatukäk och annat gott!

Address: Nyebrogatan 13, 441 34 Alingsås (commune)
Phone: 032213113
City: Alingsås
Zip Code: 441 34



related searches:
Similar places near
Wallins Grill Wallins Grill 816 meter Det är ett okej ställe att köpa något att tugga på om man blir hungrig mitt i central...
Grille i Alingsås Grille i Alingsås 862 meter Snabb service, trevlig personal och jättegod mat. Rekommenderar varmt!
Raggarköket Raggarköket 910 meter Gott käk till en rimlig peng. Går även att sitta inne och äta nuförtiden. Finns även ...
Järnvägsgrillen Alingsås Järnvägsgrillen Alingsås 1 km Långsam service och en besvikelse. Estrads burgare skulle serveras med lökringar och ...
Stockslycke Korvkiosk Stockslycke Korvkiosk 2 km Äkta och gott mos! 5:an kommer när det erbjuds "hälften av varje"!
Stockslycke korvkiosk Stockslycke korvkiosk 2 km Fin gatukök med äkta potatis mos. Inte många gatukök som kan "skryta" med d...
Reviews
God jalapeño-burgare med perfekt krispiga pommes av sötpotatis inte alla som får till det. Till detta valde jag en dipp av tryffelmayo som mest smakade majonnäs, den kunde varit godare. Lokalen var inget speciellt och personalen gav ingen direkt service. Helheten blir att maten var god men inte prisvärd.
Jättebra burgare och pommes! Väldigt rimliga priser under lunchen. Ett stort plus var den trevliga kassören som trots lite krångel löste det med ett leende! Rekommenderas starkt!
Så gott. Så mycket mat. Värt ett besök till, så gott. Tack för maten
Riktigt bra hamburgare och till humana priser. Även bra mindre burgare för barnen.
Mkt gott, snabb hjälp att få bord iordning gjort utomhus.
Vilken skillnad från sist vi var här! Kände inte till att dom hade bytt ägare, men märkte direkt när vi kom in att något var annorlunda. Varför dom valde att behålla samma namn och stil som förra ägaren förstår jag inte. Det är ett gatukök nu, inte en restaurang. Tyvärr behöll dom priserna också. Plus: maten var okej. Både sötpotatis pommes och vanlig pommes var väldigt bra, med goda såser till. Killen i kassan var trevlig och bemötande när han väl kom ut Minus: Ej prisvärt. Toaletten halvt förfallen. Också tråkigt att det är helt öde på en lördagkväll.
Supergod burgare! Rikligt med tillbehör och Cheddar n' beer dippen är den godaste jag smakat
"Fräschaste och goaste gatuköket, med hästlängder... 5 stjärnor" Så skrev jag för tre år sedan. Tyvärr så har nya ägarna inte lyckats förvalt detta. Hamburgarna var små och torra. Det var krångel i beställningen. Sjukt besviken och tråkigt att bästa hamburgehaket är borta.
Ledsen men detta stället är som många på senare tid skriver. Maten, som är det viktigaste, är inte god. Burgaren är var torr men framförallt så var den smaklös. Brödet kändes lite som att det hade legat ute några dagar och torkat. De hade inte heller tagit sig mödan att smälta osten på burgaren. Maten var ätbar men inte mer tyvärr. Resturangen i sig är däremot fräsch och servicen absolut bra. Jag kommer gå till andra ställen i Alingsås nästa gång.
Nya ägarna har inte kunnat förvalta denna pärla till hamburgerresturang. Tidigare mkt. Gott o Värt en omväg, klassiskt o rent hak. Nu är det mer en sorglig kulturkrock och miljön med ägare påminner tyvärr om en högljud basar i egypten. Det pratas i högtalarmobil, skrattad o tjötas o golvet sopas det omkring på. Burgaren var då inte god heller, ätbar efter att vi pillat bort 50% av tillbehören. Besk sallad, ättikspriten i inlagda löken stack i ögonen. Sötpotatisstripsen var däremot Ok.
Comment on this business

to add Shit Pommes Frites map to your website;