facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Shlöns Pranee Thai Fast Food

Address: Sturegatan 27 , Hedemora 776 32, T, SE
Phone: +46 225 101 78
City: Hedemora
Zip Code: 776 32



related searches: Shlöns pranee thai fast food reviews, Shlöns pranee thai fast food menu
Similar places near
Reviews
En stor besvikelse! Pad thai var alldeles för söt, gul curry gryta smakade vidrigt! Cashewnötter i grytan smakade gammalt.
Bra ställe! Hade föredragit att veta ursprunget på köttet dock. Jag beställer alltid nummer 5. Nudlarna är också jättegoda! På helgen har de sushi som smakar bra. Man kan få rätterna med olika styrka. Mycket trevlig personal som är mycket rara mot barn! Inte många platser inne så det fungerar bäst att ta med maten hem. Har stängt i perioder då de är på semester. Om man äter där så blir det lite knepigt när man ska gå på toa för få får de följa med och låsa upp i källaren i ett närliggande trapphus. Uteservering på sommaren och fint dekorerat med drakar och små soptunnor vid bordet så att inte servetterna flyger runt.
Maten är säkert god men komma ditt kvart i 3 å de plockar ihop dagens känns oseriöst dessutom så skulle de ha 80 kr för 4 läsk då jag sa att ja visst kan jag köpa alacart men tycker ändå drickan ska ingå men de tycker pengar är viktigare än kund nöjdhet. Jag dör ej av de där 80 kr men dåligt värre tycker jag.
Oförskämt bra mat älskar de mesta jag ätit här! Trevlig personal också!
Gillar man Thaimat så ska man äta här.
Bästa Thai-restaurangen i Dalarna om inte i Sverige! Låt er inte luras av den spartanska inredningen. Min familj är bosatt i Stockholm men missar aldrig chansen att svänga förbi när man hälsar på släktingar eller tillbringar en helg i sommarstugan i Dalarna.Utsökta maträtter som är lagade med mycket kärlek och omsorg serveras där. Dessutom är servicen på topp! Så om ni är sugna på thai-mat - åk dit!!!
vidrigaste hunden jag ätit
Dålig service med personal som inte förstod vad man sa. Min egen thaimat smakar bättre och sambon ligger matförgiftad, nope, sämsta stället jag varit på.
Kycklingspett med jordnötssås. Kycklingen var slemmig och konstig. Annars okej. Knepig lokal men trevlig personal. Var väl ett okej ställe ändå. Åker dock hellre lite längre för bättre käk
Mycket vänlig och trevlig personal. Jag älskar deras thailändska mat. Bra priser. Hämtmat eller ät på plats inomhus eller utomhus.
Comment on this business

to add Shlöns Pranee Thai Fast Food map to your website;