facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SIB Tryck

SIB Tryck

About

Sibban är idag ett mycket modernt och högeffektivt arkoffsettryckeri.

Story

Sibban är idag ett mycket modernt och högeffektivt arkoffsettryckeri. Specialiserade på 4- och 5-färgsjobb, många gånger i små format och mindre upplagor. Sibban hanterar kring 9000 ordrar om året.

Vi erbjuder även tjänster som adressering, kuvertering samt inplastning. Senaste investering är en digitalpress.

Högeffektivt? Ja, jag vågar hävda det. Och jag gör det med anledning av att Sibban är ett av få grafiska företag som visar positivt resultat. Det är vi glada för men inte nöjda. Vårt dagliga arbete innebär en ständig kostnadsjakt och ytterligare effektiviseringar.

Att Sibban kan visa ett gott resultat beror på att vi jobbar i ett mycket effektivt och rakt flöde. Med alla viktiga resurser i huset: digitaltryck, prepress, offsettryck, efterbehandling, distribution och inte minst tack vare medarbetarnas engagemang och kunskap. Vi spiller varken kostnader eller tid på t ex transporter hit och dit av halvfabrikat, när en färdig produkt som ska levereras. Fundera själv på vad det här betyder för dig som kund.

Våra kunder finns i många branscher men det de har samma krav: korta ledtider, rimliga priser och självklart kvalitet i prestation och leverans. Dessa krav lever vi upp till, det vågar jag påstå efter snart 6 år som delägare och VD.

Mina medarbetare och jag önskar dig varmt välkommen till vår hemsida, här finns en hel del nyttigheter att ta del av.

Om andan faller på och du har vägarna förbi, är du precis lika välkommen att besöka oss på ort och ställe. Vi finns i Norsborg, beläget utmed E4 strax söder om Stockholm.

Med vänlig hälsning
Lars-Eric Andersson

Address: Segersbyvägen 5, 145 02 norsborg Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-531 935 00
City: Norsborg
Zip Code: 145 02 norsborg



related searches: Sib tryck holding, Sibtryck
Similar places near
Grabbit Media Grabbit Media 1 km Your very own full service IT & Digital agency & beyond... Check us out @ grabbitmedi...
Reviews
Bästa tryckeriet, alltid tillmötesgående och snabba!
Bra service och bra utfört arbete
Comment on this business

to add SIB Tryck map to your website;