facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Siba

"NetOnNet – Prispressaren på hemelektronikNetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.NetOnNet har hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enkelt."
Address: Vendelsövägen 13 , Haninge 136 44, AB, SE
Phone: +46 42 20 25 65
City: Haninge
Zip Code: 136 44



related searches: siba butiker, netonnet ab, siba sweden, siba netonnet, siba göteborg, siba stockholm
Similar places near
Starbucks Starbucks 848 meter Halloooooo ! Mitt första besök på Starbucks café fast den har funnits i Sverige i må...
Reviews
Jag skulle egentligen köpt en annan produkt, Men sedan såg jag denna för sänkt pris på hyllan. Väl framme i kassan så ville de ha betalt fullpris. De skyllde att skyltarna inte är uppdaterade trots att de är digitala. Är det ett legitimt skäl 2023?
Bra butik med bra utbud. Men personalen har bristande kunskap och är inte särskilt hjälpsam. Om du vet vad du vill ha exakt. Så är det här en bra butik att besöka prismässigt. Behöver du hjälp med att lösa ett elektronik problem så bör du nog söka dig till en annan butik.
Otroligt otrevliga och blev hänvisad att själv leta upp det jag sökte och fick ingen hjälp med val mellan produkter
Frågade om råd av en kvinnlig anställd om datorköp och fick hänvisning till att kolla upp själv vid deras datorer. Förväntade mig mer av NetoNet. Killen i kassan var otroligt tillmötesgående och artig.
HAR INGEN FRI FRAKT OM DU INTE VILL VÄNTA TYP 1 VECKA PÅ DITT PKT!! DÅLIGT!!
Eftersom allt ligger på lagerhyllor borde priserna vara exceptionellt bra. Men det är dom inte!
Trevlig säljare!Han borde få löneökning!En toppen kille.
Lugnt och trevligt att handla lite människor i butiken.
Tråkigt att bli förföljd och misstänkliggjord, av en väktare i butiken, när man kommer dit för att spendera pengar. Skedde under julhelgen så det kan ha varit en vikarie som saknar utbildning? Stressigt och obehagligt, kommer inte att återvända. Kassapersonalen var iaf trevlig.
Har ni ens någon e-mailadress? Om så är fallet varför är det då så himla svårt att hitta den? Om man vill klaga på horribel personal så borde det väl finnas ett lämpligt, privat sätt att göra det på?
Comment on this business

to add Siba map to your website;