facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sibylla

Address: Vendevägen 8 , Danderyd 182 69, AB, SE
Phone: +46 8 622 65 86
City: Danderyd
Zip Code: 182 69


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 11:00-21:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: sibylla trollhättan, sibylla borgholm, sibylla karlskoga, sibylla vänersborg, sibylla erbjudande, sibylla meny, sibylla älmhult, sibylla hamburgare
Reviews
När de frågade vad jag ville beställa hörde jag först inte vad han sa och samma sak inträffade under försök nummer två. När jag åt min mat så tyckte jag mig höra ”utnyttja gubbj***n” inifrån köket. Jag betalade och tackade efter maten och senare samma kväll så insåg jag att de hade lurat mig på 2700kr. Undvik till varje pris helt okej hamburgare och mumsfilibabba koka kola. Tre av 5 från Leif.
för några månader sedan kom det nya ägaren till sibben, och nu idag har jag hittat gammal ost i SMASH STAR Hamburgare. när jag tog en tugga så kände jag att det var något fel. köttet var tort men det var inte det värsta. Osten var sten hård och det var mögel på vissa delar av osten. jag lägger till ett foto på den här
Hamnade här vid lunch, tog en lunch tallrik. Standard chicken tikka Massala ingenting utöver det vanliga, såsen väldigt svagt och tråkigt. Beställde garlic nam som tillbehör men smakade endast smör. Väldigt små portioner till lunch speciall men priset var ok 110:- .Mat: 3/5
De tog 55kr för extra kött... På max kostar det 20:- Insåg i efterhand. Äter inte här igen.
Under all kritik! Kebaben var smaklös, hade bbq-sås istället för den röda tomatsåsen och personalen kunde väldigt få ord på svenska.
Det är ett perfekt stopp för en lunch då och då dock inget man äter vaje dag.
Sibylla vid Djursholms torg slår jättarna varje dag i veckan. Varma burgare till skillnad mot Max, McD, BK. Dessutom direkt, med extra allt och snabb trevlig service. Bra jobbat!
Sibylla i Djursholm är kebab _kiosk i egyptiska Hurghada, med skolbänken från 50 talet. Den lokal är ej städat på länge, smuts överallt. 3 stycken utländska ägare ?sitter och skvallrar i bakgrunden Ingen tar hand om kunden, vi gick ut efter en stund. Kass.
Helt okej men känns lite stressat ibland
Inte bara är personalen här generösa, engagerade, vänliga och bra på sitt jobb, dem lyckas göra ett riktigt snabbt men bra jobb med svårslagade rätter som på papper är är fantastiska, dem gör dem ännu bättre.
Comment on this business

to add Sibylla map to your website;