facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sibylla Vallberga

About

Ett Sibyllakök som förutom den ordinarie menyn kör med hemlagat potatismos och dagens rätt (husmanskost) måndag-fredag.

Address: Lögnäsvägen, 31250 Vallberga
Phone: 043023216
City: Vallberga
Zip Code: 31250



related searches:
Reviews
Fantastiskt! Riktigt god mat! Man kan parkera helt fritt utanför. Smord beställnings lucka, öppnas och stängs utan konstigheter. Vi kommer från en tuff förlust mot BK walldia, men stämningen lättades i omklädningsrummet när hela laget duschat klart. Då målvakten i vårt lag som går VVS stängde av varmvattnet i omklädningsrummet. Då blev stämningen god. Efter det gav sig tre tappra kämpar vidare för att avnjuta ett magiskt mål, en magic bacon cheese meal och en till magic bacon cheese. Mycket angenämt. Görs gärna om! Tack Sibylla //Albin Linus Milton Trönninge IF
Fantastiskt bra matställe. Supergod mat. Mycket trevlig, hjälpsam och vänlig personal. Gör ett besök du kommer inte att ångra dig.
Mycket trevligt ställe alltid värt omvägen när man passerar halland. Här finns samma sortiment som övriga Sibylla ställen förutom att man får mer mat på tallriken pommes, mos när man äter där och att det smakar bättre. De har även dagens rätt husmanskost mån-fred lunch. Trevlig personal och stor inne servering, det finns även en miniaffär i samma byggnad, perfekt om man ska köpa med något om man ska till spa i närheten. Mitt vanliga måste minus är: ! Ja vad ska det bli, j*vligt mycket folk vid lunchtid Barnvänlighet: Finns barnstolar Parkering: Asfalterad plan 10-20st platser
Raggar Burgare e helt magiskt.. Testa den..
Oengagerad och långsam personal.Pomfritten var under all kritik.utbudet var inte vad man förväntar sig av en Sibyllakiosk.
Jag växte upp i Halmstad på 60 _70 talet Jag tror att alla vi på den tiden tyckte värdigt mycket om specialare med hemlagad mos på Gustavs. vill man ha det idag får man åka till Fyrkanten i Vallberga de e kanon så de så
Långa väntetider och folk som går in i restaurangen prioriteras över dem som står i luckan utanför. Inga handskar används när dem med lägger ihop hamburgaren, endå rör dem den med sina händer nere pappert man får den i. Väldigt glad att det finns fler sibylla på nära håll som värderar sina kunder och sköter hygienen.
God mat med supergod hemlagad mos och flera goda vegetariska alternativ. Mitt minus är pga en i personalen, som trots att hon inte är ny på jobbet ständigt gör fel beställningar. Av 7 beställningar under året har 7 varit fel. Dessutom är hennes attityd allt annat än trevlig och hon känns hånfull om man vill ha vegetariskt, det blir fel och hon skrattar för hon tycks tycka att det är så konstigt att välja veg. istället. Såpass konstigt att hon inte lyckas göra det rätt. Hon var för övrigt förvånad när jag följde instruktioner på menyn att man kan byta ut köttet i deras Magic-burgare till vegetariskt. Vore bra om personalen kan menyn... Förutom denna person har jag inget att klaga på!
Trevligt bemötande och goda burgare. Kommer gärna tillbaka
Fräscht och trevligt personal, maten håller sin förväntade kvalité. Ligger lite off men lägligt för många än då. Gott om plats att parkera även för en och annan lastbil.
Comment on this business

Directions to Sibylla Vallberga with public transportation


Vallberga 100 meters
226
227
Vallberga Bredgatan 270 meters
227
Vallberga Brohuset 290 meters
226
227

to add Sibylla Vallberga map to your website;